DayTrading: Piątek 18.01.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 18.01.2013
A co najciekawsze większość z ankietowanych tutaj, nie korzysta z opcji, a przecież są bardzo pomocne i często się sprawdzają.niemiaszek pisze:MaciejWLKP pisze:pytanie mam, czym są te opcje?http://forex-nawigator.biz/forum/potenc ... ji#p292542MaciejWLKP pisze:to poziomy wsparć/oporów rozumiem ?
Tj. teraz nawet medium 1.330 się sprawdził.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
moge zapytać jak Ci się sprawuje aliorowski protrader??aftek pisze:
ALIOR też nie działa. Podobno problem z kwotowaniami. Na szczęście zamknęli transakcję przez telefon. Ostatnie notowanie u nich to 1.3378. Po telefonie i 10 minutach oczekiwania zamknęli mi na 1.3342. Jak się zaczęło cofać to emocje były. Jak do nich dzwoniłem to kurs był poniżej 1.3340. Transakcja na klika lotów więc ciśnienie mi trochę skoczyło.
mialem (nie)przyjemność być pracownikiem aliora i na bankowym kompie mogłem odpalić tylko ich platforme i bylem zadowolony egzegucja zlecen perfekt wszytko perfekt a gdy grałem w domu na duzo lepszej puszce z kilku megowym łączem mialem ostrą masakre, najczesciej byl problem z zamykaniem zleceń, przesiadłem sie na mt4 nim straciłem jeszcze wiecej pieniędzy.
greed is right
cajto pisze:To co widzimy, to prawdopodobnie koniec kształtowania dna formacji zwanej wiadrem (M5 i "- '" na MT4), później UP.Nowy123 pisze:zaczyna sie wyciaganie 1 na EUR USD
gorsze dane zjazd i teraz wyciskanie ESEK i powrot do poziomow z wczoraj SESJI USA tak bankstera ustawi ryneczek

W tej chwili nie jest źle. Otwieranie i zamykanie bez problemu. Wczoraj rano miałem jakiś błąd, chciałem zamknąć pozycję na plusie i nie dało rady. Brak time-out dla operacji i każda kolejna próba kończyła się wyświetleniem informacji, że transakcja jest cały czas przetwarzana. Jeden telefon i zamknęli transakcję po cenie z pierwszej próby, mimo że kurs już dawno był dużo niżej. Różnica około 2k na moją korzyść.michal-tl pisze:moge zapytać jak Ci się sprawuje aliorowski protrader??aftek pisze:
ALIOR też nie działa. Podobno problem z kwotowaniami. Na szczęście zamknęli transakcję przez telefon. Ostatnie notowanie u nich to 1.3378. Po telefonie i 10 minutach oczekiwania zamknęli mi na 1.3342. Jak się zaczęło cofać to emocje były. Jak do nich dzwoniłem to kurs był poniżej 1.3340. Transakcja na klika lotów więc ciśnienie mi trochę skoczyło.
mialem (nie)przyjemność być pracownikiem aliora i na bankowym kompie mogłem odpalić tylko ich platforme i bylem zadowolony egzegucja zlecen perfekt wszytko perfekt a gdy grałem w domu na duzo lepszej puszce z kilku megowym łączem mialem ostrą masakre, najczesciej byl problem z zamykaniem zleceń, przesiadłem sie na mt4 nim straciłem jeszcze wiecej pieniędzy.
Robię transakcję pomiędzy 2 -5 lot i poślizgi trafiają się tylko naprawdę na dużych ruchach. W normalnych warunkach wchodzi wszystko bez problemu.
Nie mam pojęcia o technice, wykresach i innych takich... Nie traktować mnie poważnie 

TO nie jest tak że dzisiaj będzie realizacja zysków i zacznie się masowe zamykanie pozycji długich ?
eurusd czas +1h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
ja mam longa od 119,635 z TP 120,650pkubiu pisze:kto podbiera L na ej?
dlaczego nie grasz z trendem ?
najlepsze po m30 widać warosty po m5 spadki, to jest dopiero dywregrencja
dawno też tak często zdania nie zminiałem
-- Dodano: pt 18-01-2013, 13:30 --
dawno też tak często zdania nie zminiałem
-- Dodano: pt 18-01-2013, 13:30 --
fmichal, a jaki jest trend i na jakiej parze?fmichal pisze:dlaczego nie grasz z trendem ?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!