moj kanał wyglada troche inaczej. dla mnie eurusd wciaz jest bycze i bedzie tak dopoki nie przebije 13330. teraz szukam longa w okolicy 1,3362 po potwierdzniu przez PA.ForexTig3r pisze:https://www2.gotomeeting.com/register/698137594
Jesteśmy pod linią kanału wzrostowego, który jest cały czas miejscem oporu dla runku, dodatkowo doszliśmy do poziomu 1.34. To może być miejsce dla korekty z z załamaną 5.
Kanał troszeczkę nam bardziej odjechał ze względu na to wsparcie poziomem 1.34 z drugiej strony świeczki - nie widzę tutaj momentu do zajmowania pozycji.Nic takiego, wczoraj o tej godzinie mieliśmy ruch.MaciejWLKP pisze:ForexTig3r co będzie o 8:45?
DayTrading: Piątek 18.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 18.01.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przebija ten straszliwy opor na 0,9400 ? bo potem to dopiero bedzie jazda
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

- ZielonaMgielka
- Maniak
LOL crokcrok. pisze:to co teraz fuck, koleracja e.chf i u.chf ? bez przesadyedek leci i u.chf za nim o co kaman ?

Wyprzedaja mocno Franka szwajcarskiego na calej tablicy a zwlaszcza na wyprzedanym EurChf. Rynki sie caly czas zmieniaja wiec co w tym takiego zaskakujacego?
Koniec krzyzysu w strefie Euro - tak przynajmniej mysla inwestorzy a dowodem na to sa wlasnie te wzrosty na ECHF - ucieczka od safe haven

kabel realizuje zalozenia az nadto. czy bedzie w stanie sie podniesc po takim upadku? czy to jest celowe dzialanie?
Idziemy raczej znów na retest 1.3335-40. Jak przebije to kolejny przystanek 1.3320.
Swoją drogą, 35 raczej jest pewna, bo cena przebiła średnie i ostatnią małą LT. Wczoraj mnie zrobili na szaro, dziś im się nie uda %-).
Ps. Piątki są z reguły risk off, więc może opadać cena, ale coś po kościach czuje, że na sesji USA pewnie wybija do góry.
Swoją drogą, 35 raczej jest pewna, bo cena przebiła średnie i ostatnią małą LT. Wczoraj mnie zrobili na szaro, dziś im się nie uda %-).
Ps. Piątki są z reguły risk off, więc może opadać cena, ale coś po kościach czuje, że na sesji USA pewnie wybija do góry.
co tak short w końcu jakie dane z Hiszpanii???, nie śledziłam bo u szefa byłam
chciwość jest dobra
AUD/USD wyglada ciekawie do kupna z małym SL
U mnie na RB to wygląda na wybicie z klina, możesz mieć rację co do późniejszego kierunku.Mpapiez pisze:Idziemy raczej znów na retest 1.3335-40. Jak przebije to kolejny przystanek 1.3320.
Przeciez nie dolecielismy tampkubiu pisze:właśnie myślałam nad L na pozycji 1,0478