Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Re: Ciekawe wskaźniki do MT4 [cz. 2]
Podeślę Ci na PW.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
Szukam wskaźnika który narysuje mi podziałkę co określony dystans w punktach licząc od wartości zero dla danego waloru.
Czyli dla przykładu co 5 pkt. linia pozioma na całej długości wykresu niezależnie od TF.
Posiada ktoś?
Szukam wskaźnika który narysuje mi podziałkę co określony dystans w punktach licząc od wartości zero dla danego waloru.
Czyli dla przykładu co 5 pkt. linia pozioma na całej długości wykresu niezależnie od TF.
Posiada ktoś?
Chodzi o siatkę?
Wskaźnik luktoma by się nadał chyba.
Wskaźnik luktoma by się nadał chyba.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam,
szukam wskaźnika, któy namaluje poziome linie na poziomie Open i Close na świecach D1, tak by były widoczne na niższych TF także.
Przeszukałem wątek, ale nic podobnego nie widzę. Moze ktoś ma, albo wie, jak ustawic pod te wymagania inny wskaźnik.
Pozdrawiam,
S.
szukam wskaźnika, któy namaluje poziome linie na poziomie Open i Close na świecach D1, tak by były widoczne na niższych TF także.
Przeszukałem wątek, ale nic podobnego nie widzę. Moze ktoś ma, albo wie, jak ustawic pod te wymagania inny wskaźnik.
Pozdrawiam,
S.
czy ktoś wie jak dokładnie ten wskaźnik TRO_Dynamic_Fibs_SR wylicz te kropki ?? na jakiej zasadzie ?
-
- Uczestnik
Moim wskaźnikiem jest intulicja polecam www.forexzysk.blog.pl
Witam,
Spotkał ktoś może wskaźnik, który zmieniałby kolor ostatniego słupka w mt4 na jakiś inny kolor?
Chodzi mi o to, że słupek który jest obecnie rysowany ma inny kolor niż słupki zamknięte, a po zamknięciu w zależności od tego czy jest spadkowy czy wzrostowy to przyjmuje np kolor odpowiednio czerwony i zielony (screen o czym mówię
).
Spotkał ktoś może wskaźnik, który zmieniałby kolor ostatniego słupka w mt4 na jakiś inny kolor?
Chodzi mi o to, że słupek który jest obecnie rysowany ma inny kolor niż słupki zamknięte, a po zamknięciu w zależności od tego czy jest spadkowy czy wzrostowy to przyjmuje np kolor odpowiednio czerwony i zielony (screen o czym mówię

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Można wierzyć tylko w to, co jest teraz, w tym momencie. Bo wszystko może się zmienić w mgnieniu oka."
Witam.
Poszukuje wskaźnika, który oznaczał by na wykresie miejsce wejście oraz wyjścia z transakcji.
Poszukuje wskaźnika, który oznaczał by na wykresie miejsce wejście oraz wyjścia z transakcji.
Nie potrzebujesz do tego wskaźnika. Wystarczy, że przerzucisz z Historii pozycję na wykres (metodą "przytrzymaj i upuść"). Jeśli chcesz żeby przeniosło na wykres wszystkie transakcje na raz to zrób to z przytrzymanym shiftem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam poszukuję wskaźnika który rysował by linie pivota i linie s/r dla dowolnej świecy od 1m, do nawet rocznej. Standardowe od 1d do 1mc są wszędzie a takowego nie mogę nigdzie znaleźć