DayTrading: Czwartek 17.01.2013
Re: DayTrading: Czwartek 17.01.2013
do 16 kabel 5980, jezeli utrzyma ten kierunek.
S&P poszło w kosmos 

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
tak na 119,60 stoi i nie wie co robićNowy123 pisze:teraz EDKE w DOL USD JPY gora i EUR JPY ma dylemat ten go doluje tamten w gore ciagnie
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
No to co zwali się edzio ma ma 1,32 czy niżej na okolice 1,3119 -70 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
cos czuje mega swiece up na e.chf
a ja siedze na u,.chf dzis do ,0,9408 aktualne

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

kabel dobil do blokady nad ktora pracowal od wczoraj od 19
Włącz sobie M15 i zobacz wielkość engulfinga na tym m15. On pokazuje ci siłę sprzedających i chwilowy kierunek. Odrobina cierpliwości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.Groszke pisze:coś ten edek spaść nie chce
Ja to zawsze sobie tłumaczę tak, że duże kontrujące świeczki, robi ktoś kto ma dużo kasy, (czyli w tym wypadku ktoś, kto na tyle sprzedał, że ruszył kursem w dół). A ktokolwiek tak zrobił, nie zrobił tego po to, żeby stracić - więc zanegowanie takiej świeczki, jest mało prawdopodobne.
Duży z dużym nie będzie się bił, przecież jak ma rosnąć, to lepiej sobie niżej kupić.
snikers_m pisze:S&P poszło w kosmos
zaraz zobaczysz ten kosmos po otwarciu HT luka w gore i dol z czeg ooni sie ciesza z tych danych
USD Dalsze wnioski o zasiłki dla bezrobotnych ---3214K---- 3159K poprzednio 3127K niz z BANKSTERAMI i drukarniami $ sie nie dyskutuje - rynkiem

na E J odnowilem sobie S po tym podskosku

z cierpliwoscią to u mnie slabo zawszeMpapiez pisze:
Włącz sobie M15 i zobacz wielkość engulfinga na tym m15. On pokazuje ci siłę sprzedających i chwilowy kierunek. Odrobina cierpliwości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.

to jesli zleci to do ilu myslicie?
obstawiam - 13330 dalej 13310Groszke pisze:z cierpliwoscią to u mnie slabo zawszeMpapiez pisze:
Włącz sobie M15 i zobacz wielkość engulfinga na tym m15. On pokazuje ci siłę sprzedających i chwilowy kierunek. Odrobina cierpliwości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.![]()
to jesli zleci to do ilu myslicie?
co ma być to będzie...