Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Dźwignia oczywiście przypisana jest do konta.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Witam,
Mam problem z wykresem tygodniowym na złocie a mianowicie część wykresu dwoi mi się w oczach. Rachunek demo.
Pozdrawiam.
Mam problem z wykresem tygodniowym na złocie a mianowicie część wykresu dwoi mi się w oczach. Rachunek demo.
Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Faktycznie, pojawił się błąd w historii, zaraz zgłosimy to do naprawienia. Dziękujemy za zgłoszenie.
-- Dodano: wt 15-01-2013, 20:57 --
Z przyjemnością informujemy, że błąd datafeedu na złocie na rachunkach demo został usunięty. Jeśli u kogoś dalej występuje, prosimy kliknąć na wykres prawym przyciskiem myszy i wybrać odśwież. Jeśli to nie pomoże, należy usunąć stary plik historii.
-- Dodano: wt 15-01-2013, 20:57 --
Z przyjemnością informujemy, że błąd datafeedu na złocie na rachunkach demo został usunięty. Jeśli u kogoś dalej występuje, prosimy kliknąć na wykres prawym przyciskiem myszy i wybrać odśwież. Jeśli to nie pomoże, należy usunąć stary plik historii.
- ForexTig3r
- Maniak
Ile kont można założyć?
Czy rzeczywiście macie zabezpieczenie przed stratami powyżej 30%?
Jeśli się używa dźwigni 1:500 to trochę to bez sensu, nie można tego wyłączyć?
Czy rzeczywiście macie zabezpieczenie przed stratami powyżej 30%?
Jeśli się używa dźwigni 1:500 to trochę to bez sensu, nie można tego wyłączyć?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Kont można mieć maksymalnie 10.
Tak, posiadamy mechanizm Stop Out, który aktywuje się przy poziomie 30%. Jest to normalna praktyka, każdy broker to ma i dźwignia nie ma na to żadnego wpływu. Nie, nie da się tego wyłączyć.
-- Dodano: śr 16-01-2013, 16:31 --
Uwaga, bardzo ważna informacja.
W piątek 18.01.2013 o godzinie 21.00 czasu GMT ( 22.00 czasu PL ) PrimeXM dokona planowanego wyłączenia serwera dla kont rzeczywistych. Wyłączony zostanie serwer główny PrimeXM-LiveUK.
Celem tej operacji jest dokładne sprawdzenie, czy ruch zostanie automatycznie przełączony na serwer zapasowy w USA, oraz czy nie nastąpią żadne nieprzewidziane komplikacje.
Dzięki temu będziemy mieli pewność czy w razie prawdziwej awarii wszystkie systemy awaryjne zachowałyby się prawidłowo.
Czas testu został tak wybrany aby był jak najmniej uciążliwy dla inwestorów. W piątek po godzinie 21 czasu GMT aktywność jest najmniejsza, stąd taki a nie inny termin.
Państwa terminale powinny przełączyć się na serwer zapasowy automatycznie, a cała procedura nie powinna potrwać dłużej jak 5 - 10 min. Jednak w przypadku nieprzewidzianych sytuacji może przeciągnąć się do zamknięcia rynku.
W związku z powyższym prosimy o uwzględnienie wyżej wymienionej przerwy w Państwa strategiach inwestycyjnych.
Z góry przepraszamy za niedogodność z tym związaną.
Tak, posiadamy mechanizm Stop Out, który aktywuje się przy poziomie 30%. Jest to normalna praktyka, każdy broker to ma i dźwignia nie ma na to żadnego wpływu. Nie, nie da się tego wyłączyć.
-- Dodano: śr 16-01-2013, 16:31 --
Uwaga, bardzo ważna informacja.
W piątek 18.01.2013 o godzinie 21.00 czasu GMT ( 22.00 czasu PL ) PrimeXM dokona planowanego wyłączenia serwera dla kont rzeczywistych. Wyłączony zostanie serwer główny PrimeXM-LiveUK.
Celem tej operacji jest dokładne sprawdzenie, czy ruch zostanie automatycznie przełączony na serwer zapasowy w USA, oraz czy nie nastąpią żadne nieprzewidziane komplikacje.
Dzięki temu będziemy mieli pewność czy w razie prawdziwej awarii wszystkie systemy awaryjne zachowałyby się prawidłowo.
Czas testu został tak wybrany aby był jak najmniej uciążliwy dla inwestorów. W piątek po godzinie 21 czasu GMT aktywność jest najmniejsza, stąd taki a nie inny termin.
Państwa terminale powinny przełączyć się na serwer zapasowy automatycznie, a cała procedura nie powinna potrwać dłużej jak 5 - 10 min. Jednak w przypadku nieprzewidzianych sytuacji może przeciągnąć się do zamknięcia rynku.
W związku z powyższym prosimy o uwzględnienie wyżej wymienionej przerwy w Państwa strategiach inwestycyjnych.
Z góry przepraszamy za niedogodność z tym związaną.
Witam
Używam na koncie demo One Clic Trader,czasami strasznie opóźnia składanie zlecenia przy scalpie to tragedia.Jaka może być przyczyna ?
Używam na koncie demo One Clic Trader,czasami strasznie opóźnia składanie zlecenia przy scalpie to tragedia.Jaka może być przyczyna ?
Jak Wy to robicie że macie tak błyskawiczną egzekucję zleceń, od tego można się uzależnić 

Sky is the limit
Czasy się zmieniają. Non stop o tym mówię. Starzy brokerzy tracą klientów z prędkością światła na rzecz nowych rozwiązań.mryko pisze:Jak Wy to robicie że macie tak błyskawiczną egzekucję zleceń, od tego można się uzależnić
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Ciekaw jestem, czy ktoś jeszcze ma podobne problemy.
Konto Classic, OCT pobrany ze strony Armady, zlecenie kupna USD/JPY nie weszło, bez żadnego komunikatu. 27 sekund później otrzymałem komunikat, że wystąpił błąd połączenia. Odpowiedź Armady na reklamację: "u nas działa"...
Tylko że u mnie też działa. Jednocześnie chodziły trzy platformy: Armada, Admiral i GKFX. Dwie nie zarejestrowały żadnego problemu z połączeniem, pełna ciągłość. Dodatkowo cały czas chodziło radio internetowe, które co prawda jest buforowane, ale nie starczy tego bufora na 27 sekund.
Konto Classic, OCT pobrany ze strony Armady, zlecenie kupna USD/JPY nie weszło, bez żadnego komunikatu. 27 sekund później otrzymałem komunikat, że wystąpił błąd połączenia. Odpowiedź Armady na reklamację: "u nas działa"...
Tylko że u mnie też działa. Jednocześnie chodziły trzy platformy: Armada, Admiral i GKFX. Dwie nie zarejestrowały żadnego problemu z połączeniem, pełna ciągłość. Dodatkowo cały czas chodziło radio internetowe, które co prawda jest buforowane, ale nie starczy tego bufora na 27 sekund.
A co ma do tego OCT ? Przecież to aplikacja zewnętrzna i broker nie bierze odpowiedzialności. Poza tym ludzie, co to za głupie mniemanie że jeżeli działa mi rzecz A a nie działa rzecz B to wina leży po stronie podmiotu B ?
Czy routing do Admiarala odbywa się tą samą trasą jak do Armady ? Nie. To o czym dyskutujemy. Tego się nawet nie da porównać.
Czy routing do Admiarala odbywa się tą samą trasą jak do Armady ? Nie. To o czym dyskutujemy. Tego się nawet nie da porównać.