[USDJPY]
To się jeszcze możesz zdziwić z tym 91.07fenix777 pisze:Do wszystkich Szaleńców: proponuje otworzyć pozycje L na u/j <śmiech na sali>![]()
ps. narazie mam +520 pips i spodziewam się spadków aż do 91.07 -fibo wynikające z monthy.
Według mnie ale to tylko moje zdanie jutro będzie decydujący dzień po ogłoszeniu przez FED wysokości cięcia stóp procentowych. Wszystko wskazuje na to że spodziewac się można 50-75PB ale na więcej bym nie liczył. I wtedy może dojść do interwencji banków. Ale to tylko moje zdanie a jak każdy człowiek każdy ma prawo się mylić;) Pozdrawiam
o tak tak ta para to podrecznikowe zachowanie, jak bym sie jej trzymal, to nie zczyscilbym swojego kontaNoob pisze:Czytałem gdzieś, że być może jutro wyłonią nowy zarząd Banku Japonii. Jeżeli tak się stanie to ja jutro kończę z USDJPY, przerzucam się na USDCHF.

Polska to takie dziecko z Downem - trzeba je kochac ale cudów nie nalezy oczekiwac ...
Ja póki co zamknąłem tamtą pozycję na +500 pips i czekam aktualnie bo szykuje się korekta, jak tylko będzie sygnał sprzedaży to tutaj napiszę. Jak ktoś chce ryzykować to może otworzyć L, ale ryzyko wielkie. Czekam na S.
Morfeus do Neo:
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".