i jeszce trzymasz L?nice123 pisze:qrcze czyli mowicie spadki beda dalej... bo ja to juz plyne na dno prawie.. jestem swiezy i nie potrafie w to grac (chyba mam szczescie tylko w milosci... w zeszlym tygodniu stracilem 500usd :(sroda/czwartek chyba) kupilem chyba po 102.80 i myslalem ze sie walnie troche w gore a polecialo w dol
Chcialbym to jeszcze odrobic....
pozdro
Dodano po 27 sekundach:
jeden traci drugi sie bogaci
[USDJPY]
Ja mam oczekujące 2 shorty z 99,5 i 99,7. TP 97,15, tuż nad zagęszczeniem zniesień Fibonacciego. W tym tygodniu chyba lepiej grać na długim TP, jak będzie lecieć to ostro.
SL ustawiam na 101,20, ale jak ktoś woli to można ustawiać nad 100. Dwa dni trzymało spadki, więc oporem też pewnie teraz jakimś będzie.
SL ustawiam na 101,20, ale jak ktoś woli to można ustawiać nad 100. Dwa dni trzymało spadki, więc oporem też pewnie teraz jakimś będzie.
No tak chcemy zarobić na spadkach ale nie za wszelką cenę czyźby niedługo odbicie?Noob pisze:Ja mam oczekujące 2 shorty z 99,5 i 99,7. TP 97,15, tuż nad zagęszczeniem zniesień Fibonacciego. W tym tygodniu chyba lepiej grać na długim TP, jak będzie lecieć to ostro.
Bzdura. Jesteśmy na szczycie górki ze spadkami, a wy piszecie o L... .
Ja potrzymam sobie jeszcze pozycje... .
Ja potrzymam sobie jeszcze pozycje... .

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Morfeus do Neo:
"There`s a difference between knowing the path and walking the path"
Pomyśl na rynku forex o tym cytacie z filmu "Matrix".
Dane o inflacji zostały pozytywnie przyjęte, piszą o tym weekendowe gazety, FT i inne. Pozostałe dane były bardzo pozytywne, a są to takie, które mają jakieś znaczenie. Nigdy nie ustawiam L w trendach spadkowych, zwłaszcza tak silnych, ale wydaje mi się, że będzie lepszy moment do złożenia shorta w poniedziałek niż 99. Co najmniej 99,50.
Do wszystkich Szaleńców: proponuje otworzyć pozycje L na u/j <śmiech na sali>
ps. narazie mam +520 pips i spodziewam się spadków aż do 91.07 -fibo wynikające z monthy.

ps. narazie mam +520 pips i spodziewam się spadków aż do 91.07 -fibo wynikające z monthy.
Morfeus do Neo: