Co tick (zmianę ceny) wylicza wartości na podstawie cen z platformy (Ask - Bid). Oczywiście pamiętaj, że na niektórych parach spread 10 będzie oznaczał 1.0, a na innych faktycznie 10 pips. Zwracaj uwagę na ilość miejsc po przecinku w kwotowaniach.
Powinno być ok.turnip4 pisze:Czy ktos ma moze narzedzie ktore by dzielilo korpus swiecy na pol ? potrzebne mi jest cos takiego zeby precyzyjnie dzielic swiece momo. pozdrawiam poczatkujacy
bakubaq pisze:Powinno być ok.turnip4 pisze:Czy ktos ma moze narzedzie ktore by dzielilo korpus swiecy na pol ? potrzebne mi jest cos takiego zeby precyzyjnie dzielic swiece momo. pozdrawiam poczatkujacy
Pzdr.
No tak, nie doczytałem.turnip4 pisze:bakubaq pisze:Powinno być ok.turnip4 pisze:Czy ktos ma moze narzedzie ktore by dzielilo korpus swiecy na pol ? potrzebne mi jest cos takiego zeby precyzyjnie dzielic swiece momo. pozdrawiam poczatkujacy
Pzdr.
dzieli całe świece na pół a nie cały korpus ale to mi wystarczy wielkie dzięki pozdrawiam
http://forex-nawigator.biz/forum/armada ... ml#p545271MarkoS pisze:Witam
Fajny ten wskażnik spread,ciekawy jestem czy jest wiarygodny.Spróbowałem na dwóch kontach,BRE na parze USDJPY 0-1,
EURUSD 0-1,ARMADA na parze USDJPY 20-24,EURUSD 19-23.Była godzina 18 30.Jak to się ma do zapewnień ARMADY o niskim spreadzie?