Wskaźnik mojej produkcji. Można go potraktować jako ciekawostkę i dodatek do gry. Może komuś na podstawie tego wskaźnika uda się stworzyć kompletną strategię. Myślę, że cena nie jest zbyt wysoka.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2944928107
Przypominam, że przedmiotem aukcji jest wkaźnik, a nie EA z filmu. Nie odpowiadam na pytania dotyczące EA.
Wskaźnik dla scalpujących traderów
Wskaźnik dla scalpujących traderów
Solą życia jest kasa.
Re: Wskaźnik dla scalpujących traderów
możesz zdradzić, dla/z ilu ticków są obie średnie?
próbowałem się kiedyś bawić w średnie dla sekundówek
na podobnej zasadzie...
próbowałem się kiedyś bawić w średnie dla sekundówek
na podobnej zasadzie...
Bork, bork, bork! Swedish Chef
Gdybyś oferował wersję mq4, nie wyłącznie ex4; to może bym się skusił.personov pisze:Może komuś na podstawie tego wskaźnika uda się stworzyć kompletną strategię.
Odpowiedz mi na pytanie. Jak można tworzyć EA w oparciu o zamkniętą architekturę wskaźnika?
Chodzilo mi o strategię manualną. Jeśli chciałbyś to zautomatyzować to mogę podać gotową formułę iCustom() obu buforów. Jednak zastanawiam się, czy nie oferować mq4, przecież nic nie tracę. Jeśli będziesz chciał to sprzedam Ci wersję .mq4.
Solą życia jest kasa.
trzeba dane pobiereać z ekranuxwing pisze:Gdybyś oferował wersję mq4, nie wyłącznie ex4; to może bym się skusił.personov pisze:Może komuś na podstawie tego wskaźnika uda się stworzyć kompletną strategię.
Odpowiedz mi na pytanie. Jak można tworzyć EA w oparciu o zamkniętą architekturę wskaźnika?

fajne te filmy, tylko jakość modelowania do przykładu skalpowania bezużyteczna.
Przecież ja nie sprzedaję EA tylko wskaźnik. I nawet nie zamierzam sprzedawac tego EA. Ten robot był zrobiony tylko w celu zaprezenrowania wskaźnika i proszę na niego nie zwracać uwagi. Każdy może wykorzystać ten wskaźnik jak chce.
Solą życia jest kasa.
To może wrzuć film z zachowania wskaźnika live. Najlepiej na Armadzie tak jak testy.personov pisze:Przecież ja nie sprzedaję EA tylko wskaźnik. I nawet nie zamierzam sprzedawac tego EA. Ten robot był zrobiony tylko w celu zaprezenrowania wskaźnika i proszę na niego nie zwracać uwagi. Każdy może wykorzystać ten wskaźnik jak chce.
Ogólnie pomysł bardzo ciekawy.