DM BZWBK - model ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
13%
Poza paroma minusami są ok
1
13%
Przeciętny
2
25%
Mają wiele wad
2
25%
Stanowczo odradzam:
2
25%

Liczba głosów: 8

Expansion
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: DM BZWBK - model ECN

Nieprzeczytany post autor: Expansion »

InvestoronlineFX pisze:Witam

Historia o której pisze Houk jest na pewno uzupełniona.
Poprawienie jednej świecy na parach z CHF nastąpi w ciągu dzisiejszego dnia. Sytuacja na CHF pojawiła się na rynku u wszystkich brokerów ECN.

Pozdrawiam
I znowu BZWBK z uporem maniaka kłamie na forum. Przecież wszyscy mogą sprawdzić świece u innych brokerów ECN i zobaczą jak sprawa wygląda.
Bad ticki występują w ostatnich dniach tylko u was a pisanie że wystąpiły u "wszystkich" jest niepoważne. Apeluję więc - jeżeli nie chcecie dostarczyć klientom usługi na odpowiednim poziomie to chociaż nie kłamcie jawnie na forum bo czytają to ludzie którym należy się rzetelna informacja. Lepiej nie pisać nic, niż wciskać takie pierdoły.

baczniew
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: baczniew »

Poprawienie jednej świecy na parach z CHF nastąpi w ciągu dzisiejszego dnia. Sytuacja na CHF pojawiła się na rynku u wszystkich brokerów ECN.

Pozdrawiam
Oczywiscie.... tylko ja ze swojej strony powiem ze za 1szym razem jak mialo miejsce to dziwne cos na CHF bo tego nie nazwę bad tickiem :P
to spytalem sie na świezo po północy 2osob ktore sa na ECNach i one... one... nie mialy takich świeczek:) a chyba ich "inni" dostawcy nie poprawili świeczek w 5minut:)

widac ze w WBK pojecie WSZYSTKICH to jest to wbrew pozorom WYBIÓRCZE stwierdzenie

róbcie tak dalej...
Skills pay the bill's

houk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: houk »

Pozdrawiam
Czyli przedstawiciel BZWBK dalej upiera się przy swoim, że historia jest uzupełniona. Skoro tak to wychodzi na to, że te 1-2 pipsowe kwadraciki to wg BZWBK rzeczywiste notowania z tego okresu, a przecież, jak pisałem wcześniej np. w fxpro na EURUSD był ruch ponad 15 pipsów wtedy. Nie wiem jak u innych brokerów, ale pewnie podobnie jak w fxpro.
W związku z tym mam pytanie do przedstawiciela BZWBK czy uzupełnienie historii z ostatniej godziny handlu w piątek będzie wyglądało tak jak w poprzednim tygodniu czy będą to rzeczywiste ruchy na rynku w tym czasie? Żeby nie być gołosłownym załączam wykresy h1 edka z fxpro i BZWBK, każdy może sobie porównać i zobaczyć jak BZWBK "uzupełniło" wykresy. Na innych parach jest podobnie.
Pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

od kilku dni nie działa mi mt4 mobile dla windows mobile

ktos ma podobny problem? 2 innych brokerow(2 inne instalki) na tym samym telefonie dzialaja poprawnie

-- Dodano: czw 17-01-2013, 11:30 --
Damian77 pisze:od kilku dni nie działa mi mt4 mobile dla windows mobile

ktos ma podobny problem? 2 innych brokerow(2 inne instalki) na tym samym telefonie dzialaja poprawnie
ok, ponowna instalacja i działa

baczniew
Gaduła
Gaduła

wg Pana z infolini sztab informatykow pracuje nad przywroceniem platformy...
cos im slabo idzie! juz pol godizny mija od momentu jak przyszedlem wiec nawet nie wiem jak dlugo to trwa faktycznie :)
booomba!!

a na EJ juz prawie 100pipsow w dół xD no super!
Skills pay the bill's

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

SUPER URWA co za brok spadam z tad od nowego tygonia nie ma nie na tym badziewiu

baczniew
Gaduła
Gaduła

Nowy123 pisze:SUPER URWA co za brok spadam z tad od nowego tygonia nie ma nie na tym badziewiu

widze ze czujesz to samo
i nawet zlecenia telefonicznego nie przyjma bo system im lezy
parodia totalna
Skills pay the bill's

zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

Chłopaki ,najgorsze w tym wszystkim jest to że ich przedstawiciel nie chce odpowiedzieć co w takiej sytuacji Was czeka.
Pytałem tutaj wcześniej o to i nie było jednoznacznej odpowiedzi...
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

leżą polskie "ECN"y

jedynie pocieszajace jest , ze dmbzwbk uznaje reklamacje w przeciwienstwie do aliora - przynajmniej moja taka statyka jest, ale trudno powiedziec co w dzisiejszym przypadku, ja na szczescie nie zdazylem zagrac

Awatar użytkownika
InvestoronlineFX
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: InvestoronlineFX »

Szanowni Państwo,

w związku z przedłużającą się awarią systemu MT4 informujemy, że za pośrednictwem Contact Center pod numerami 801 36 46 36 oraz 61 856 4444 istnieje możliwość:

- zamknięcia otwartych pozycji,

- anulowania zleceń oczekujących,

- anulowanie stop loss oraz take profit.

Wszystkie dyspozycje w czasie awarii przyjmowane są bez dodatkowych opłat za złożenie zlecenia telefonicznego.

DM BZ WBK S.A.
Zespół Forex
Dom Maklerski BZ WBK

ODPOWIEDZ