Dukascopy - ECN
Re: Dukascopy - ECN
Niestety, z tego linku również nie chce mnie zalogować, chociaż wpisuję dokładnie dane, które dostałem na mail'a.
Dostą komunikat, o błędnie w którymś z nich, ale wszystko sprawdzałem po parę razy.
Jakieś pomysły ?
Dostą komunikat, o błędnie w którymś z nich, ale wszystko sprawdzałem po parę razy.
Jakieś pomysły ?
Czy założyłeś demo w Dukascopy Bank czy też Dukascopy Europe? Do Europe będzie inny link.
Jeśli błąd będzie dalej występował to załóż drugi rachunek demonstracyjny, bo czasem po prostu jest coś z nimi nie tak. Jeśli to nie pomoże daj mi znać, a będziemy myśleć dalej.
Jeśli błąd będzie dalej występował to załóż drugi rachunek demonstracyjny, bo czasem po prostu jest coś z nimi nie tak. Jeśli to nie pomoże daj mi znać, a będziemy myśleć dalej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Dukascopy TV o decyzji RPP: http://www.youtube.com/watch?v=j-zEvSMK ... PA&index=1
Chyba tutaj o tym nie pisaliśmy, a warto wspomnieć.
W Dukascopy Europe została już całkowicie uproszczona procedura rejestracyjna. Mamy do wyboru dwa rachunki dla detalistów:
1. Instant,
2. Standard.
Przy rachunku Instant nie trzeba niczego potwierdzać notarialnie oraz nie trzeba wysyłać dokumentów w formie fizycznej kurierem lub pocztą. Wypełniamy standardowo formularz, drukujemy umowę oraz skanujemy swoje dokumenty, a następnie w formie elektronicznej ładujemy je na stronie internetowej Dukascopy Europe.
Aby założyć rachunek instant łączna suma wpłat nie może przekraczać 2 500 EUR i wpłata musi pochodzić z terytorium Unii Europejskiej. Jeśli przekroczymy w/w próg wpłat trzeba będzie dosłać potwierdzony notarialnie dowód oraz resztę dokumentów już w formie fizycznej na adres Dukascopy Europe.
Nie ma więcej różnić między tymi rodzajami kont.
W Dukascopy Europe została już całkowicie uproszczona procedura rejestracyjna. Mamy do wyboru dwa rachunki dla detalistów:
1. Instant,
2. Standard.
Przy rachunku Instant nie trzeba niczego potwierdzać notarialnie oraz nie trzeba wysyłać dokumentów w formie fizycznej kurierem lub pocztą. Wypełniamy standardowo formularz, drukujemy umowę oraz skanujemy swoje dokumenty, a następnie w formie elektronicznej ładujemy je na stronie internetowej Dukascopy Europe.
Aby założyć rachunek instant łączna suma wpłat nie może przekraczać 2 500 EUR i wpłata musi pochodzić z terytorium Unii Europejskiej. Jeśli przekroczymy w/w próg wpłat trzeba będzie dosłać potwierdzony notarialnie dowód oraz resztę dokumentów już w formie fizycznej na adres Dukascopy Europe.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze: nie trzeba wysyłać dokumentów w formie fizycznej kurierem lub poczta.
Jak fizycznie. Ja mam swój dowód, ta plakietkę do nich wysłać na adres Dukascopy Europe ( jak przekroczę 2500€ )?
Potwierdzony notarialnie... Nikt na dowodzie nie napisze Ci, że został potwierdzony notarialnie, bo to Twój dokument
. Zawsze jest to ksero i na nim notariusz potwierdza zgodność z oryginałem.
Podkreślam, że chodzi tu o sumę wpłat, a nie o środki jakie są na rachunku, czyli:
Wpłacasz 1000 EUR, 1000 EUR, 600 EUR - trzeba dosłać dokumenty.
Wpłacasz 2000 EUR, 300 EUR, zarabiasz dodatkowe 300 EUR - takiego obowiązku nie ma.

Podkreślam, że chodzi tu o sumę wpłat, a nie o środki jakie są na rachunku, czyli:
Wpłacasz 1000 EUR, 1000 EUR, 600 EUR - trzeba dosłać dokumenty.
Wpłacasz 2000 EUR, 300 EUR, zarabiasz dodatkowe 300 EUR - takiego obowiązku nie ma.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
To muszę zeskanować dowód i notariusz ma potwierdzić jego prawdziwość- za to się płaci 
A jak wpłacę 1000€ i zarobię na forex i na koncie będzie z tego tysiaca 10 000€ to też nie muszę dokumentów wysyłać?

A jak wpłacę 1000€ i zarobię na forex i na koncie będzie z tego tysiaca 10 000€ to też nie muszę dokumentów wysyłać?
Nie tyle zeskanować co skserować i może zrobić to już sam notariusz. Fakt, płaci się. Mnie to kosztowało 7,50 PLNErykos pisze:To muszę zeskanować dowód i notariusz ma potwierdzić jego prawdziwość- za to się płaci

Przeczytaj dokładnie mój poprzedni post. Uprzedziłem to pytanie...Erykos pisze:A jak wpłacę 1000€ i zarobię na forex i na koncie będzie z tego tysiaca 10 000€ to też nie muszę dokumentów wysyłać?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wypraszam sobie 
Przeczytałem, ale chodziło mi o przykład z większymi kwotami. Ale po Twoim komentarzu już rozwikłałem ta zagadkę

Przeczytałem, ale chodziło mi o przykład z większymi kwotami. Ale po Twoim komentarzu już rozwikłałem ta zagadkę

Jak napisałem, konta Instant są do 2 500.00 EUR. Nieważne czy suma wpłat przekroczy ten limit o 1 EUR czy o miliard.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu