-- Dodano: czw 10-01-2013, 17:32 --
i SP%00 i DAX oj tam oj tam dystybucja trwa

no jak pisałem wcześniej 1,3210-1,3216 zapodałem S 1,3170 ,większość liczy na 1,3140-1,3150 tam może nie dobićNowy123 pisze:poazamykali L polapali S przy 13200 ?
znaczy , ze caly czas tracisz i doladowujesz kontopr7emo pisze:znowu dostałem bonus w admiralsie :] to już trzeci od 7 dni
chcialbyś, i pewnie tak będzie ale nie dziś, na wykresie zaznaczone gadania maria, i jak widać cena wracała... tylko teraz coś mi nie pasuje, bo zawsze jak gadał ben czy mario to najpierw zawsze były jakieś zmyłki, a dziś nic, jak sie wybiło do góry tak idzie po chwilę obecnącrok. pisze: czy aby euro nie powinno isc na poludnie przy takich spadkach ? powrot po 1,3093 ?
boczek przetrzymałeś tą wczorajszą pozycje na edkuBOCZEK pisze:chcialbyś, i pewnie tak będzie ale nie dziś, na wykresie zaznaczone gadania maria, i jak widać cena wracała... tylko teraz coś mi nie pasuje, bo zawsze jak gadał ben czy mario to najpierw zawsze były jakieś zmyłki, a dziś nic, jak sie wybiło do góry tak idzie po chwilę obecnącrok. pisze: czy aby euro nie powinno isc na poludnie przy takich spadkach ? powrot po 1,3093 ?
ja zgarniam premie w ADMIRALU ale za obrót w lotach przeliczaja pkt i odbieram w usdpr7emo pisze:nie wiem jak oni to liczą, czasem dopłacam do konta ale tylko żeby powiększyć kapitał