trzymało trzymało i poszło:), ale oczek zapięty i nie tylko.szybki_lopez_13 pisze:1,3112/26 to przedział jest narazi mocny i już chyba będzie się budował knocik:) do wieczoru i na piątek...każdy by chciał na 1,3160/80 a psikus siedzi w szafie i powie "MAM CIE!".
DayTrading: Czwartek 10.01.2013
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 10.01.2013
popatrz lepiej na godzine... z tego co pamietam ten post byl przez MariemMowmiSasiad pisze:to niebezpiecznie śmiać się z czyichś prognoz bo bywa tak, że się spełniają...zeuss pisze:ta, ostatnia szansa na longi

Skills pay the bill's
poazamykali L polapali S przy 13200 ?
- MowmiSasiad
- Pasjonat
post był przed wypowiedziami Mario i był prześmiewczy. Ja spodziewałem się zwyżki edka, co pisałem z rana w tym temacie.baczniew pisze:popatrz lepiej na godzine... z tego co pamietam ten post byl przez MariemMowmiSasiad pisze:to niebezpiecznie śmiać się z czyichś prognoz bo bywa tak, że się spełniają...zeuss pisze:ta, ostatnia szansa na longii mowil prawde:)
- ForexTig3r
- Maniak
Tak jednego dnia nie da wszystkiego zrobić.Nowy123 pisze:poazamykali L polapali S przy 13200 ?
Jutro dobijemy do 1.33 potem realizacja przed weekendem i rozpoczęcie tygodnia od przebicia 1.33.
W tej chwili max. to 1.3140, zastanawiają się czy się zatrzymamy, czy bez przystanków.
Kto był "najpierwszy" ten byłMowmiSasiad pisze:post był przed wypowiedziami Mario i był prześmiewczy. Ja spodziewałem się zwyżki edka, co pisałem z rana w tym temacie.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- atlanticos
- Maniak
nie martw się... jak wczoraj pisałem o dywergencjach na edku i że szybciej zobaczymy 3150 niż 2950 to też znawcy wyśmiewali... w s-ki się niektórzy pakowali - nie będę pisał kto bo nie o to chodzi - każdy sprawdzić może... niektórzy niestety wolą efektownie wyśmiać niż efektywnie zając pozycjęMowmiSasiad pisze:baczniew pisze:
post był przed wypowiedziami Mario i był prześmiewczy. Ja spodziewałem się zwyżki edka, co pisałem z rana w tym temacie.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
Jutro tylko Bilnas handlowy USA w kalendarzu:

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
wolumen spada a edek w miejscu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
i dane z Chin w nocyForexTig3r pisze:Jutro tylko Bilnas handlowy USA w kalendarzu:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
- ForexTig3r
- Maniak
Super Mario. Splendidamente

subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线