prawdopodobnie przetestujemy od dołu linie białego kanału, ale spadki raczej przesądzonemichal-tl pisze:co do sytuacji na EU,
obecnie strasznie się kisimy mimo to liczę na spadek stąd ciasny short od 30824 pierwszy target 3056x
co do większego obrazu to :
na h4 spadek dalej nie zanegowany, 2 czesc kanału spadkowego, pierwsza ważna przeszkoda to biała linia trendu
Na D1
widać jak cena przebiła linie trendu a następnie ją przetestowała, co może wróżyć kontynuacje spadków jeśli przebijemy wczorajsze low
DayTrading: Środa 9.01.2012
Re: DayTrading: Środa 9.01.2012
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
greed is right
Czyżby S&P jeszcze UP ???
Albo to tylko ściema i w dół poleci zamknąć lukę
Albo to tylko ściema i w dół poleci zamknąć lukę

Przebiło kolejne wsparcie. Póki co droga do następnego wolna. Po drodze mamy malutkie 1.3035 które może zatrzymać cenę, ale wątpię w to.
Nie wiem co pejsy zrobią, ale jak tendencja się utrzyma, to na bank 1.3000 przetestujemy. (Chociaż z drugiej strony wczoraj jak sobie napisałem o resteście 1.3 to mi poszło do góry %-) )
Nie wiem co pejsy zrobią, ale jak tendencja się utrzyma, to na bank 1.3000 przetestujemy. (Chociaż z drugiej strony wczoraj jak sobie napisałem o resteście 1.3 to mi poszło do góry %-) )
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
POLAND: The National Bank of Poland (NBP) cuts interest rates by 25bps
to 4.00%, as expected.
to 4.00%, as expected.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Po reakcji rynku widać, że spekulowano pod 50pb.
Teraz poczekamy na konferencję do 16 i po tym zostanie zdyskontowane kolejne 25pb (pewnie dopiero w marcu po projekcji NBP).
Teraz poczekamy na konferencję do 16 i po tym zostanie zdyskontowane kolejne 25pb (pewnie dopiero w marcu po projekcji NBP).
114 wspracie jako takie chwilow ozadzialalo zobaczymy
-- Dodano: śr 09-01-2013, 14:33 --
"uwaga na edka bo bankstera moze podbic pod SP500 tam gdzie zakonczyly pejsy wczoraj- wyrownac one lubia tak "
-- Dodano: śr 09-01-2013, 14:33 --
"uwaga na edka bo bankstera moze podbic pod SP500 tam gdzie zakonczyly pejsy wczoraj- wyrownac one lubia tak "
moze tak jest a moze ja już z nudów widze to co chce widzieć heheMpapiez pisze:Przebiło kolejne wsparcie. Póki co droga do następnego wolna. Po drodze mamy malutkie 1.3035 które może zatrzymać cenę, ale wątpię w to.
greed is right
piękna sprzedaż dołkamichal-tl pisze:
moze tak jest a moze ja już z nudów widze to co chce widzieć hehe

-
- Gaduła
1. 1.3066 - okolica kilku pipsów powinna dać rade i dalej es jak nie to trzeba będzie podarować sobie na dziś.szybki_lopez_13 pisze:Od dziś będę dawał strategie grania na cały dzień:) wejście na 1,30919 SELL, SL 15,1 pipsa, TP na 1,30292.
Zobaczymy jaka sprawdzalność oczywiście edek...
P.S. po 10 pipsach zabezpieczam pozycję na BE czyli poniżej miejsca wejścia na 0.6 pipsa - bynajmniej u mojego broka.
liczylem ze jednak zapikujemy w dółzeuss pisze:piękna sprzedaż dołkamichal-tl pisze:
moze tak jest a moze ja już z nudów widze to co chce widzieć hehe

tak czy inaczej bedzie to akceptowalna strata
greed is right