DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
jutro też praktycznie bez danych
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
a dzis jeszcze OKABE OBAKE MASUSHI czy jak mu tak jest kasy juz przygotowal
teraz uwarzac trzeba co wyrysuja zasieg 117,43,117,80 jak by tak poszli z tego trojkata i pominiac te RGR rysniete

Miałem oczekujące i mało mnie szlak nie trafił jak wróciłem z trasy zabrakło 2 pipsów do załapania... po raz drugi w tym tyg uciekło w ten sposób dużo pipsów, Admiral robi to chyba specjalnie bo SL też zawsze idealnie wejdzie tam gdzie postawie i ogień w drugą strone...
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Też tak miałem kilka razy na admiralu. Wycinka co do pipsa szczególnie w nocy jak nie patrzesnikers_m pisze: Admiral robi to chyba specjalnie bo SL też zawsze idealnie wejdzie tam gdzie postawie i ogień w drugą strone...

no nie wiem mi wychodzi coś takiego na edkucugan pisze:KRACHY zwykle były we WTOREKAdam pisze: A teraz powinniśmy mieć coś takiego.Bardzo duże prawdopodobieństwo z ciasnym stopem Warto pomyśleć.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to motyl czy krab??
na m5 się szukuje coś mocniejszego widać to po wyraźnej konsoli
na m5 się szukuje coś mocniejszego widać to po wyraźnej konsoli
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
MERLIN pisze:no nie wiem mi wychodzi coś takiego na edkucugan pisze: KRACHY zwykle były we WTOREK
http://forex-nawigator.biz/forum/woodie ... 5-320.htmlcugan pisze:19. Najlepsza konfiguracja CCI
b. TCCIw formacji procy (Slingshot) jako dywergencja i 50% retracement (np:Fibo) ostatniego obrazu CCI .[/size]
Dzisiaj jeszcze było tak
obecnie jest tak
To formacja o olbrzymiej sile i sporym zasiegu
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 21:49 przez cugan, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
A nie grasz czasami mikrolotami.Nie wiem na pewno ale słyszałem że mikrolotów wcale nie puszczają grasz przeciw dealerowisnikers_m pisze:Miałem oczekujące i mało mnie szlak nie trafił jak wróciłem z trasy zabrakło 2 pipsów do załapania... po raz drugi w tym tyg uciekło w ten sposób dużo pipsów, Admiral robi to chyba specjalnie bo SL też zawsze idealnie wejdzie tam gdzie postawie i ogień w drugą strone...
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
1 lub 2 loty
o 20:45 naszego czasu jakie max mieliście na EUR/JPY ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
-
- Pasjonat
115.125snikers_m pisze:1 lub 2 loty
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."