DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
L-ki na edku pozamykane? Ciężki był poniedziałek to fakt ale chociaż na koniec dnia coś wyszło sensownego. A teraz powinniśmy mieć coś takiego.Bardzo duże prawdopodobieństwo z ciasnym stopem Warto pomyśleć.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
do wsparcia 1.3080-1,3085 i ruch pod 1,3150? aż za bardzo czytelneTommy_Boss pisze:Na korektę właśnie liczę

to 50 fibo do stukniecie 13152 i pewnie walna jutro albo skosne w nocy
-- Dodano: pn 07-01-2013, 21:41 --
zaczynamy pompe na JPY
-- Dodano: pn 07-01-2013, 21:41 --
zaczynamy pompe na JPY
pompe tzn?
mówisz że pojada up, ostatnio próbowałem troche na tej parze, raz wyszedłem na +, a reszta - bo różnica bid i ask w połaczeniu z ciasnymi stop losami które daję zawsze wycinke mi robi hehe i tak jakoś nie wiem kiedy wchodzic
mówisz że pojada up, ostatnio próbowałem troche na tej parze, raz wyszedłem na +, a reszta - bo różnica bid i ask w połaczeniu z ciasnymi stop losami które daję zawsze wycinke mi robi hehe i tak jakoś nie wiem kiedy wchodzic
Ostatnio zmieniony 07 sty 2013, 20:51 przez snikers_m, łącznie zmieniany 1 raz.
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
snikers_m pisze:pompe tzn ?
oslabianie JENA PARY JPY sie ruszyly USD GBP EUR
KRACHY zwykle były we WTOREKAdam pisze: A teraz powinniśmy mieć coś takiego.Bardzo duże prawdopodobieństwo z ciasnym stopem Warto pomyśleć.

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Wczoraj było napalanie na spadki EDka, a tu patrz pan ładnie odbił od wsparcia i idzie zgodnie z trendem średnioterminowym do góry, wężykiem co prawda, ale na wężyku to chyba nikt nie jest w stanie zarobić, gra się na poważne trejdy. 

mówisz że pojada up, ostatnio próbowałem troche na tej parze, raz wyszedłem na +, a reszta - bo różnica bid i ask w połaczeniu z ciasnymi stop losami które daję zawsze wycinke mi robi hehe i tak jakoś nie wiem kiedy wchodzicNowy123 pisze:snikers_m pisze:pompe tzn ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
no to S oczekującecugan pisze: KRACHY zwykle były we WTOREK

za dużo by nie spadło, pewnie 1,18 by nie przebili
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
podawalem dzis moja wizje na 1 h z wersja na UP na dol tez jak by wspracie peklosnikers_m pisze:mówisz że pojada up, ostatnio próbowałem troche na tej parze, raz wyszedłem na +, a reszta - bo różnica bid i ask w połaczeniu z ciasnymi stop losami które daję zawsze wycinke mi robi hehe i tak jakoś nie wiem kiedy wchodzicNowy123 pisze:snikers_m pisze:pompe tzn ?