Witam,
w załączonym przeze mnie linku, jest przedstawione jak za pomocą pluginu do MT 4 / 5,
szybko i łatwo możemy wyszukać foracje Inside Bar na wybranych symbolach i interwałach jednocześnie:
http://youtu.be/EhwNA7AHHFk (polecam jakość 1080p oraz tryb pełno ekranowy)
Plugin można za darmo pograć z:
http://www.upswing.pl/pobierz
Mam nadzieję, że komuś się przyda program.
Pozdrawiam.
formacja Inside Bar - wyszukiwarka
Re: formacja Inside Bar - wyszukiwarka
Ciekawy soft, jesteś może autorem tego pluginu ?
Zgadza się, w miarę możliwości staram się rozwijać program.ccac0la pisze:Ciekawy soft, jesteś może autorem tego pluginu ?
bardzo ciekawe rozwiazanie. przydalaby sie opcja zeby z dostepnych instrumentow, mozna bylo zaznaczyc dla ktorych ma pokazywac wyniki
rozumiem ze jest to faza beta za darmo, a z czasem bedze jakas oplata ?
rozumiem ze jest to faza beta za darmo, a z czasem bedze jakas oplata ?
W prezentacji skaner wygląda fajnie, czy ktoś go używał, jak się sprawuje w rzeczywistości? Jeśli to taki fajny produkt to czemu o nim cicho na forach?
Bo to chyba świeża rzecz. Swoją drogą autor narzędzie rozwija, mam nadzieję, że wprowadzi możliwość wyszukiwania trendów.
Wyszukanie instrumentu w silnym trendzie na D1 i trendzie przeciwnym np na H1, wyszuka nam instrumenty w trakcie korekty w silnym trendzie.
O ile w samych walutach zrobienie tego samemu nie jest wielkim problemem, o tyle mają np dostęp do kilkuset CFD na akcje to już byłoby coś.
Wyszukanie instrumentu w silnym trendzie na D1 i trendzie przeciwnym np na H1, wyszuka nam instrumenty w trakcie korekty w silnym trendzie.
O ile w samych walutach zrobienie tego samemu nie jest wielkim problemem, o tyle mają np dostęp do kilkuset CFD na akcje to już byłoby coś.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów