DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Na indeksie dolara (H1) mamy RGR - w tej chwili trwa test linii szyi.
EDIT: zamykamy też właśnie lukę na edku - moment decydujący?
EDIT: zamykamy też właśnie lukę na edku - moment decydujący?
Ciekawe jak zbraknie 1 pipsatadeusz pisze:EDIT: zamykamy też właśnie lukę na edku - moment decydujący?
Jak myślicie rynek pokona taką przeszkodę

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- atlanticos
- Maniak
kiwi, kangur i kabel rosna...czemu edek miałby iśc pod prąd?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
nowozelandczyk utworzyl ladna swieczke bull, ponad opor 0.8313. kolejna przeszkoda 0.8333. po przelamaniu mozna kupowac?
nowy123 eur jpy chyba południe ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Co robisz, jak Ci propozycja niewypala?cugan pisze:
Moja propozycja
Luka i cięcie w dól bez zamykania luki![]()
Co wy na to
Czekasz nadal, by szło w dół?
zobaczymy co Skosne wymysla po 1 00snikers_m pisze:nowy123 eur jpy chyba południe ?
ogolnie jesi przejda 116 nastepny poziom 117 40/50 - 117 80/90 jesli nie pewnie korekcina nas czeka
h4 oby nam podojneg oszczytu nie rysneli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
Ostatnio żółtki przeciwnie do EU i USa grali.
Na D1, H4 wzrosty, na H1 spadki...
Spójrzcie sobie na D1. Ja widzę analogię przy: pierwszy test 2880, drugi test ~3127, odbicie ponowne od 2880 i przełamanie oporu 3127.
Ten zjazd z 1.33, duże (spadające gwiazdy) dość lichy bo stopka przy 1.3.
Brak jest siły na szybki i zdecydowany UP dlatego taka analogia przy trendzie wzrostowym będzie się chyba powtarzać.
RSI i sochastyczny D1 wzrosty.
W tej chwili ten zjazd żółtków to tylko odreagowanie na pierwszy opór.
NA H1 piknie to widać - przy 3060 również było odreagowanie.
-- Dodano: 07 sty 2013, 03:05 --
-- Dodano: 07 sty 2013, 03:15 --
Rzeczywiście piękny oRGR się przypomniał, stopik na linii szyi, teraz po wybiciu 1.33 powinno przyśpieszyć.
A treści posta kompletnie nie rozumiem, jaki "poważny problem" ??
Co do złota to ciężko powiedzieć, bo to jest dość nieprzewidywalny rynek, ale według mnie Cugan może mieć rację.
EURUSD idzie do góry, tak spadki na złocie by się zgodziło tym bardziej, iż z AT na złocie widać bardziej UP, a złotko zawsze robi psikusa i leci na odwrót.
Na D1, H4 wzrosty, na H1 spadki...
Spójrzcie sobie na D1. Ja widzę analogię przy: pierwszy test 2880, drugi test ~3127, odbicie ponowne od 2880 i przełamanie oporu 3127.
Ten zjazd z 1.33, duże (spadające gwiazdy) dość lichy bo stopka przy 1.3.
Brak jest siły na szybki i zdecydowany UP dlatego taka analogia przy trendzie wzrostowym będzie się chyba powtarzać.
RSI i sochastyczny D1 wzrosty.
W tej chwili ten zjazd żółtków to tylko odreagowanie na pierwszy opór.
NA H1 piknie to widać - przy 3060 również było odreagowanie.
-- Dodano: 07 sty 2013, 03:05 --
Jak na razie się potwierdza jeszcze z rana będzie zapewne UP.cugan pisze:
Moja propozycja
Luka i cięcie w dól bez zamykania luki![]()
Co wy na to
-- Dodano: 07 sty 2013, 03:15 --
Człowiek ma słabą pamięć.cugan pisze:Jeśli powstanie LUKA na spadku to z zamknięciem jej może być poważny problemflax pisze:Edek ma to do siebie ze czesto luki sa wypelniane, wiec wydaje mi sie ze po zamknieciu jej cena spadnie
Rzeczywiście piękny oRGR się przypomniał, stopik na linii szyi, teraz po wybiciu 1.33 powinno przyśpieszyć.
A treści posta kompletnie nie rozumiem, jaki "poważny problem" ??
Co do złota to ciężko powiedzieć, bo to jest dość nieprzewidywalny rynek, ale według mnie Cugan może mieć rację.
EURUSD idzie do góry, tak spadki na złocie by się zgodziło tym bardziej, iż z AT na złocie widać bardziej UP, a złotko zawsze robi psikusa i leci na odwrót.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
-
- Gaduła
Edzio RGRY wyczynia, zdawać by się mogło że ponowny zjazd do 1.3000