DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 7.01.2012
Edek ma to do siebie ze czesto luki sa wypelniane, wiec wydaje mi sie ze po zamknieciu jej cena spadnie
-- Dodano: 06 sty 2013, 21:22 --
a jak uwazacie co bedzie dzialo sie z NZDUSD?
-- Dodano: 06 sty 2013, 21:22 --
a jak uwazacie co bedzie dzialo sie z NZDUSD?
Jeśli powstanie LUKA na spadku to z zamknięciem jej może być poważny problemflax pisze:Edek ma to do siebie ze czesto luki sa wypelniane, wiec wydaje mi sie ze po zamknieciu jej cena spadnie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
@cugan
Oby od tego darcia w dół misiek nie pogubił kapci.

zawsze idzie do góry po schodach a w dół wyskakuje przez oknokarnak pisze:@cugan
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
już tam byłAdam pisze: zawsze idzie do góry po schodach a w dół wyskakuje przez okno
http://www.dailyfx.com/technical_analys ... ck=EUR/USD
http://www.whselfinvest.pl/pl/candle_th ... e_down.php
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Jak przebiją wsparcie to i owszem, ale jak na razie to są na (skala dzienna i ^)cugan pisze:już tam byłAdam pisze: zawsze idzie do góry po schodach a w dół wyskakuje przez okno
http://www.dailyfx.com/technical_analys ... ck=EUR/USD
http://www.whselfinvest.pl/pl/candle_th ... e_down.php
Nie ma potrzeby tu jest pełna gotowośćkarnak pisze:cugan pisze:Jak przebiją wsparcie to i owszem, ale jak na razie to są na (skala dzienna i ^)
Wystarczy nacisnąć

cugan widze ze wciaz sie udzielasz i to intensywnie. pamietam Cie z przed kilku lat. ciekawy jestem ile zarobiles. pochwalisz sie rocznymi pitami? nie odbierz mnie ze jestem zlosliwy. pytam powaznie bo ja z forexu odchodze bo uwazam ze nie da sie tu zarabiac. mam nowy pomysl na zarabianie - sprzedaz opcji - ale o tym wiecej pozniej.
Witam !!
Udzielam się z przerwami .Tak ostatnio kilka dni jestem aktywny
No PIT-ami się nie pochwale mam inna instytucje do tego - US
Dawno Cię nie było a ze 2 lata .Nie udała się jednak prognoza
Twoja z 1,575 .A szkoda ! Powodzenia z tym opcjami!
========================================
Jak widać luka była .Skromna.
Zobaczymy jak dalej.
M15 woodie sugeruje spadki
Udzielam się z przerwami .Tak ostatnio kilka dni jestem aktywny
No PIT-ami się nie pochwale mam inna instytucje do tego - US
Dawno Cię nie było a ze 2 lata .Nie udała się jednak prognoza
Twoja z 1,575 .A szkoda ! Powodzenia z tym opcjami!
========================================
Jak widać luka była .Skromna.
Zobaczymy jak dalej.
M15 woodie sugeruje spadki
Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 23:35 przez cugan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stały bywalec
Znam jednego gościa sprzedającego opcje. Nagania głupich prezesów i ich jeszcze głupszych dyrektorów finansowych na opcje. Jak im sie uda zwykle dostają niezłą premie z zwykle zagranicznego banku dla którgo pracują. Niestety gorzej mają firmy z opcjami. Zwykle prowadzi to do dziesiątek milionów długów, masowych zwolnień i degradacji całego regionu- np. Odlewnia Starachowice, albo Kuźnia w Skoczowie.
-- Dodano: 06 sty 2013, 23:35 --
Znam jednego gościa sprzedającego opcje. Nagania głupich prezesów i ich jeszcze głupszych dyrektorów finansowych na opcje. Jak im sie uda zwykle dostają niezłą premie z zwykle zagranicznego banku dla którgo pracują. Niestety gorzej mają firmy z opcjami. Zwykle prowadzi to do dziesiątek milionów długów, masowych zwolnień i degradacji całego regionu- np. Odlewnia Starachowice, albo Kuźnia w Skoczowie.
-- Dodano: 06 sty 2013, 23:35 --