Szkolenie online z harmoniczności i geometrii

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Chucky
Bywalec
Bywalec

Szkolenie online z harmoniczności i geometrii

Nieprzeczytany post autor: Chucky »

Witam

Mój post adresuję do osób zainteresowanych inwestowaniem na forexie a w szczególności osób, które chciałyby poznać czym jest harmoniczność i geometria rynku, mających doświadczenie jak również dopiero stawiających pierwsze kroki w świecie spekulacji.

Oferuję w pełni dopracowaną strategię inwestowania na FX w formie kursu VIDEO oraz konsultacji indywidualnych.

Dlaczego warto skorzystać z tej oferty?

Ugruntowana wiedza poparta doświadczeniem i kilkoma latami badań rynku, formacji oraz geometrii. Autorskie podejście do wielu zagadnień, w tym również omówienie technik, których nie znajdziesz raczej w książce ani forum.

Sprawdź ile czasu zajęłoby Tobie nauczenie się rozpoznawania formacji świecowych, czytając książkę np. Nisona, i porównaj to z instruktażowym filmem, trwającym niespełna 45min:

http://fibocoach.pl/oferta

Na szkoleniu poznajesz wiele formacji (tych znanych oraz tych mniej znanych...) i sprawdzonych setupów, co oznacza, że nie musisz ślęczeć godzinami przed monitorem w oczekiwaniu na ten jeden jedyny sygnał - wiele setupów oznacza co najmniej kilka sygnałów dziennie obserwując tylko kilka par walutowych.

Szkolenie video AdvancedTrader (kurs składa się z 23 instruktażowych filmów o łącznym czasie trwania aż 13 godzin) kosztuje 2316zł, ale jeżeli w ciągu 10 dni od daty zakupu stwierdzisz, że ono Ci nie odpowiada lub że ta strategia nie jest dla Ciebie - zwrócę Tobie całość pieniędzy! Bez zbędnych pytań.

Jestem pewien wiedzy zawartej w szkoleniu dlatego nie ryzykujesz nic a zyskać możesz naprawdę wiele.

W cenie szkolenia zawiera się pakiet oprogramowania wspomagającego trading w tym MT4TOOLKIT - profesjonalne narzędzie zarządzania pozycją i ryzykiem pod platformę MT4 - pełna licencja na 6 miesięcy oraz 5 godz. indywidualnych konsultacji w celu ugruntowania wiedzy ze szkolenia.

Zapraszam na moją stronę po więcej szczegółów http://www.fibocoach.pl. Zachęcam również do zapisania się na newsletter.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Szkolenie online z harmoniczności i geometrii

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Znów szkolenie pod tytułem "Daj mi kasę a niczego cię nie nauczę" sam piszesz że mam 10K godzin przed wykresami a 13 H Twoich wypocin za ponad 2K mają komuś coś rozświetlić....

Moi Drodzy kolejny sprzedawca tego co jest za darmo w necie i do czego musicie dojść sami.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
Chucky
Bywalec
Bywalec

SEROL666 pisze:Znów szkolenie pod tytułem "Daj mi kasę a niczego cię nie nauczę" sam piszesz że mam 10K godzin przed wykresami a 13 H Twoich wypocin za ponad 2K mają komuś coś rozświetlić....

Moi Drodzy kolejny sprzedawca tego co jest za darmo w necie i do czego musicie dojść sami.
Wlasnie tak sadze, ze to komus cos rozswietli. A wypociny to twoj post kolego.

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Chucky czy przypadkiem nie byłeś już na naszym forum pod nikiem Alyjak?

Serol666 ma rację "dyrdum myrdum" za 2 tysie, a gdzie jakieś dowody, że kolega zarabiać potrafi, jakieś statystyki, mfxbook czy coś?
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Chucky
Bywalec
Bywalec

brother pisze:Chucky czy przypadkiem nie byłeś już na naszym forum pod nikiem Alyjak?

Serol666 ma rację "dyrdum myrdum" za 2 tysie, a gdzie jakieś dowody, że kolega zarabiać potrafi, jakieś statystyki, mfxbook czy coś?
Tak, bylem. Prowadzilem journal ale go usunalem wraz z kontem.

zimnylech
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: zimnylech »

A tego żurnala to bym poczytał, to by się wiarygodność zwiększyła i bym się może zapisał, bo tak dać dwa koła.....hm.... sporo...
Tak policzyłem to daje 100 szczałów na eur/usd przy 0,01 lota, (czyli na tydzień nauki w realu styknie).
Ten żurnal aby go zobaczyć to dobry pomysł, albo statystyki z gry.

Thor89
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Thor89 »

brother pisze:Chucky czy przypadkiem nie byłeś już na naszym forum pod nikiem Alyjak?

Ten temat jest dowodem. Pan Chucky potrafi zarabiać 2000 PLN /klient. :wink:

Awatar użytkownika
Chucky
Bywalec
Bywalec

Panowie, nie zamierzam wdawac sie tutaj z nikim w polemiki, pisac nowych journali i udowadniac czegokolwiek. Kto ma ochote zdobyc wiedze - zapraszam. Nie spodoba się szkolenie - zwracam kase. Prosta sprawa. Dla mnie temat zamknięty.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Chucky pisze:
SEROL666 pisze:Znów szkolenie pod tytułem "Daj mi kasę a niczego cię nie nauczę" sam piszesz że mam 10K godzin przed wykresami a 13 H Twoich wypocin za ponad 2K mają komuś coś rozświetlić....

Wlasnie tak sadze, ze to komus cos rozswietli. A wypociny to twoj post kolego.
Masz trochę racji więc się rozwinę
Co do Twojej prezentacji z Linku:
A. Proponujesz Day Trading - jak wiadomo jedna z najtrudniejszych na FX, co nie wszyscy wiedzą
B. W prezentacji wręcz masakrujesz poziomami Fibo - jden z forumowiczów był na prezentacji Danielewicza i ten sam sie pogubił na innym szkoleniu z kolei powiedział że modyfikuje podejści odnośnie poziomów. Jak wiesz moga więcej bałaganu na wykresie zrobić niż to potrzebne... a przecież w końcu na prezentacji ex-post któryś MUSI pasować
C. ... przegapiłeś Bull Flag na prezentacji często występująca formację
D. pokazujesz potencjalne poziomy wejścia - swing trading - co naprawdę podkręca poziom gry.... nawet Pro tak n ie grają
E. Mówisz o godzinach gdzie co się utworzyło zapomniałeś wspomnieć o otwarciach sesji Londyn/NY i ich znaczeniu - no chyba ze to tych pozostałych 13 H
F. Jabys zapomniał o klasyce Fibo - 50 i 61 bo wykres aż się o to prosił aby prostotę pokazac a nie szukanie formacji na siłę
G. A gdzie AF - które tak naprawdę popycha wykres rozumiem że też w tych 13H

Kolega Brother słusznie zauważył... gdzie jakies staty ? W końcu na swojej stronie piszesz:
"Ponieważ nie sprzedaję wiedzy żywcem z książek oraz teorii bez pokrycia. Każda technika została dokładnie sprawdzona oraz przetestowana w realnym tradingu i w arsenale pozostały tylko te, które zarabiają. Dlatego masz pewność, że nie będziesz zagłębiał się w teorie, które na realnym rynku się nie sprawdzą"

A więc SHOW US THE MONEY !

I drugi cytat z którego pierwszą cześcią jak najbardziej sie zgadzam:
"To ponad 10 000 godzin spędzonych na analizowaniu zachowania się ceny, tysiące zbadanych formacji harmonicznych, tak aby powstała niezwykle skuteczna strategia inwestycyjna, dzięki której inwestowanie staje się przyjemnością a nie walką"

Ja mam podobne ilości godzin spędzone przed wykresami i skoro Twój system jest skuteczny ba piszesz że gra twoim systemem na FX jest przyjemnością to może zmierzymy się na nawigatorze w kulturalny sposób Ty vs. ja. JAk pokażesz plusowe procenty wówczas myślę że klienci sami się znajdą. Zapraszam
"If music is dying musicians are killing it" - MP

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Chucky pisze:Witam

Mój post adresuję do osób zainteresowanych inwestowaniem na forexie a w szczególności osób, które chciałyby poznać czym jest harmoniczność i geometria rynku, mających doświadczenie jak również dopiero stawiających pierwsze kroki w świecie spekulacji.

Oferuję w pełni dopracowaną strategię inwestowania na FX w formie kursu VIDEO oraz konsultacji indywidualnych.

Dlaczego warto skorzystać z tej oferty?

Ugruntowana wiedza poparta doświadczeniem i kilkoma latami badań rynku, formacji oraz geometrii. Autorskie podejście do wielu zagadnień, w tym również omówienie technik, których nie znajdziesz raczej w książce ani forum.

Sprawdź ile czasu zajęłoby Tobie nauczenie się rozpoznawania formacji świecowych, czytając książkę np. Nisona, i porównaj to z instruktażowym filmem, trwającym niespełna 45min:

http://fibocoach.pl/oferta

Na szkoleniu poznajesz wiele formacji (tych znanych oraz tych mniej znanych...) i sprawdzonych setupów, co oznacza, że nie musisz ślęczeć godzinami przed monitorem w oczekiwaniu na ten jeden jedyny sygnał - wiele setupów oznacza co najmniej kilka sygnałów dziennie obserwując tylko kilka par walutowych.

Szkolenie video AdvancedTrader (kurs składa się z 23 instruktażowych filmów o łącznym czasie trwania aż 13 godzin) kosztuje 2316zł, ale jeżeli w ciągu 10 dni od daty zakupu stwierdzisz, że ono Ci nie odpowiada lub że ta strategia nie jest dla Ciebie - zwrócę Tobie całość pieniędzy! Bez zbędnych pytań.

Jestem pewien wiedzy zawartej w szkoleniu dlatego nie ryzykujesz nic a zyskać możesz naprawdę wiele.

W cenie szkolenia zawiera się pakiet oprogramowania wspomagającego trading w tym MT4TOOLKIT - profesjonalne narzędzie zarządzania pozycją i ryzykiem pod platformę MT4 - pełna licencja na 6 miesięcy oraz 5 godz. indywidualnych konsultacji w celu ugruntowania wiedzy ze szkolenia.

Zapraszam na moją stronę po więcej szczegółów http://www.fibocoach.pl. Zachęcam również do zapisania się na newsletter.

pozdrawiam
Tysiące godzin obserwacji zamknięte w 13 godzinach filmu?
To może być dobry materiał do uświadomienia kursantom ile pracy przed nimi.
Ale żeby twierdzić, że po czymś takim zaczną zarabiać?
Sam wiesz, że nie ma drogi na skróty.
Zapłacą i po jakimś czasie uświadomią sobie, że cudza wiedza jest dla nich bezużyteczna.
Tylko dzięki własnym wypracowanym umiejętnościom i zdobytym doświadczeniu można zarabiać

ODPOWIEDZ