skoro wejście na 1.299 to SL nie może być na 1,3019 bo to TP które już poszłozbankimuiwdynke pisze:Nie boisz sie ze wyleci jeszcze dzisiaj ten Twoj SL. ?speedpips pisze:Mam idealne " L " jak bym takie wejścia na edku miał częściej to oj oj![]()
![]()
1,29975
TO LECIMY 1,33 jupi![]()
![]()
A stopa mam na 1,3019a co ???
DayTrading: Piątek 4.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012
To S jadęGroszke pisze:skończyła się moc na edku
-
movinghead
- Gaduła

no i czego sie spinaszGroszke pisze:skończyła się moc na edku
opaść musi - ot mechanika, coraz wyższe dołki albo coraz niższe szczyty bądź... konsola
nie może być inaczej
nie wyszedł na swoje
to z paniką to się zgodzę 
Ależ ja SL przesuwałem sobie do góry a TP miałem jeszcze wyżejrobsoy pisze:skoro wejście na 1.299 to SL nie może być na 1,3019 bo to TP które już poszłozbankimuiwdynke pisze:Nie boisz sie ze wyleci jeszcze dzisiaj ten Twoj SL. ?speedpips pisze:Mam idealne " L " jak bym takie wejścia na edku miał częściej to oj oj![]()
![]()
1,29975
TO LECIMY 1,33 jupi![]()
![]()
A stopa mam na 1,3019a co ???
OOO S już zarabia
ok ale jeszcze może dzisiaj w niego udrzerzyć
u mnie na FxPro nie działa SL ponad cenę kupna ;/;/ bezsensu
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
I na stopie wybiło S
HMMMMM
Ja mam DUKASA
Ja mam DUKASA
- atlanticos
- Maniak

u nikogo nie dziala bo pomiedzy cena aktualna a cena kupna stawiasz przy Longu SL a nie TP...bo dla Twojej obecnej transakcji to jest strata w domysle w stosunku do obecnej pozycjiPipsKong pisze:u mnie na FxPro nie działa SL ponad cenę kupna ;/;/ bezsensu
-- Dodano: 04 sty 2013, 15:41 --
po co s-ke dawales jak tylko oddech lapal... bez paniki... poleci dalej do goryspeedpips pisze:I na stopie wybiło SHMMMMM
Ja mam DUKASA
zobaczcie jak pieknie od kilku dni zloto koreluje z edkiem... najlepszy ze wskaznikow obecnie
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 15:42 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
PRAWDA

MAM L
Z S miał być mały skalpik ale nie wyszedł bo SL złapał
Jak wcześniej klikałem już nigdy bez stopa nie gram to moja zasada i dobrze na niej wychodzę.
MAM L
Z S miał być mały skalpik ale nie wyszedł bo SL złapał
Jak wcześniej klikałem już nigdy bez stopa nie gram to moja zasada i dobrze na niej wychodzę.