DayTrading: Piątek 4.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012
A może 1,33 ???
- atlanticos
- Maniak
jeśli bedą nowe szczyty to 1.3380speedpips pisze:A może 1,33 ???
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Nie ma na czym tam jechać. Większość patrzy na bezrobocie, które nie wzrosło (bo nikt nie patrzy, że już wcześniej podali skorygowany wynik za listopad i było 7.8) a poza tym w USA OK.speedpips pisze:A może 1,33 ???
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 15:00 przez dwnl, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest wątek DT a Wy od razy 1.33 widzicie
jak ktoś wcześniej anpisał ja też nie wierzę we wzrosty na tej parze

jak ktoś wcześniej anpisał ja też nie wierzę we wzrosty na tej parze
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
to ja tez jestem za końcem korekty na edku i początkiem na jenach tam też by się przydała...
kermot przybij piatke nie moge sluchac jal pisxs ze wzrost bezrobocis to kpniec dodruku nyls dzansa na dobranie jak chwilowo spadlatlanticos pisze:edek h4 - czy ktoś tu widzi jakaś zmianę trendu? Od lipca mamy tylko wzrostowy z mniejszymi lub większymi korektami jak dla mnie....korekta to się teraz nie rozpoczyna tylko właśnie zakończyła.... w mojej opinii
poziom 1.30 był docelowym w realizacji formacji podwójnego ( a może nawet potrójnego) szczytu z ostatnich tygodni
chciwość jest dobra
- atlanticos
- Maniak
na jenie przewidywania mówia o dalszych wzrostach nawet o kilkaset pipsow... skoro i japonia i stany drukuja to jeden sie bedzie oslabial a drugi umacnial?
logika...dopoki beda drukowac nie zobaczycie dolara po 1.25...
mamy właśnie powrót do rzeczywistosci po tych anormalnych spadkach

mamy właśnie powrót do rzeczywistosci po tych anormalnych spadkach
Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 15:11 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
-
- Pasjonat
pkubiu, kobieto zacznij normalnie pisać bo się czytać nie da twoich wypocin. Może po 16 coś się wyklaruje po następnych danych? Liczę na spadek eda
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
- zastapmnie
- Pasjonat
mój pomysł na otwarcie przeciwstawnych pozycji na jenie z krótkim SL został przetestowany;
Long zamknięty już o 14.30, Short po przesunięciu sl bliżej ceny, nieco za szybko, tak bym jeszcze na nim siedział, ech...
niestety GFT zrobiło mnie w ciula, bo nie zamknęło na SL, tylko 20 pipsów niżej
czekam na uwzględnienie reklamacji, pewnie będą się tłumaczyć, że w trakcie danych SL może nie być gwarantowany...
Long zamknięty już o 14.30, Short po przesunięciu sl bliżej ceny, nieco za szybko, tak bym jeszcze na nim siedział, ech...
niestety GFT zrobiło mnie w ciula, bo nie zamknęło na SL, tylko 20 pipsów niżej
czekam na uwzględnienie reklamacji, pewnie będą się tłumaczyć, że w trakcie danych SL może nie być gwarantowany...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
eurusd czas +1h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"