DayTrading: Piątek 4.01.2012
Re: DayTrading: Piątek 4.01.2012
Narazie nie rośnie edek
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
Chyba nie wzrosło tylko zostało na tym samym poziomie. Było wyższe nić prognoza ale tylko lekko.zbankimuiwdynke pisze:Bezrobocie USA - lekki wzrost - zla wìadomosc dla $
-
- Gaduła
od początku intuicja mnie mówi to samo.Mpapiez pisze:Moim zdaniem 1.3075-90 , tam jest się od czego dobijać w dół w razie W.Groszke pisze:jak wysoko?
no ALE.....

nawiasem mówiąc spory rozrzut ma ta piętnastka

Ostatnio zmieniony 04 sty 2013, 14:39 przez movinghead, łącznie zmieniany 1 raz.
i co teraz w dół? masakra na tym edku
-
- Gaduła
niekoniecznieGroszke pisze:i co teraz w dół? masakra na tym edku

ale możesz za to przyobserwować jak zachowują się ceny po danych
i dlaczego SL jest wazny przy takowych:)
Bardzo możliwe że nawet do 1,2935 ale zobaczymy za 15-20minsnikers_m pisze:że niby bedzie down ??
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Buja i tyle. Generalnie dane na zielono. W USA jest dobrze - to risk on.Groszke pisze:i co teraz w dół? masakra na tym edku
LT została przebita - ktoś kto zrobił taką szpilkę, nie zrobił tego po to żeby stracić. Nawet jak by H1 zostało w takiej formie jak jest, to będzie fajny odwrócony młotek.
Martwi mnie tylko to, że index dolara jest na wsparciu - ale zobaczymy. Dalej elkuje będzie oK

czyli dodruku dolara nie bedzie, czyli osłabić się nie powinien
dl SL brakło 1,2 pipsa, no chyba ze jeszcze się ruszy

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
E/J leci syto w dół ostatnio jak tak było edek po 10 min też poleciał hmm co tu robić
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
-
- Stały bywalec
Po pparu godzinach zokjak rynek oceni ttte lekkie 0,1% w kursach,dwnl pisze:Chyba nie wzrosło tylko zostało na tym samym poziomie. Było wyższe nić prognoza ale tylko lekko.zbankimuiwdynke pisze:Bezrobocie USA - lekki wzrost - zla wìadomosc dla $
Wg mmnie korekta powyz1,3 -przez jakis czas.