narazie na edku powrót do punktu wyjścia hehe, wkurzyłem się lekko bo nie zamknąłem pozycji czekając na 1,3285 i zamiast zarobić straciłem może zjechali żeby dać drugą szanse na L-ke

cos mi sie oblio - spekulacje - obnizka ratingu USAcrok. pisze:ma ktos jakies info o co im poszlo , ze pokochali $ ?
nie u każdego broka była z otwarcia, ale może teoria domykania lukicrok. pisze:ma ktos jakies info o co im poszlo , ze pokochali $ ?
U mnie sie jeszcze nie domknela - zamkniecie 31szego = 1,31808niemiaszek pisze:nie u każdego broka była z otwarcia, ale może teoria domykania lukicrok. pisze:ma ktos jakies info o co im poszlo , ze pokochali $ ?![]()
Bo dolar sie nie umocnil?Asset pisze:Spadek eur/usd z 1,32800 na 1,31800 a usd/pln ledwo drgnął. Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?
Nowy123 pisze:E/j cel 114.90-95 nastepny 114 55
Dlaczego? Złotówka jest mocniejsza od dolara?blesS pisze:Bo dolar sie nie umocnil?Asset pisze:Spadek eur/usd z 1,32800 na 1,31800 a usd/pln ledwo drgnął. Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego tak się dzieje?