DayTrading: Środa 2.01.2013
Re: DayTrading: Środa 2.01.2013
po co analiza - strata czasu. gram co widze.[/quote]
I słusznie...
I słusznie...
Czy też mieliście sekundową szpilę na edku o godzinie 11:00? Mam konto u AM
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
nie tylko u AM bad ticki były
ekg z Saxo

ekg z Saxo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Skosne zaszalaly teraz UE w druga strone 

dziwne, ja u nich mam konto 2,5 roku i jeszcze ani razu nie narzekałem
jak dla mnie jako klienta są skuteczniejsi od załatwiania spraw w bankach, urzędach
eLka
jak dla mnie jako klienta są skuteczniejsi od załatwiania spraw w bankach, urzędach
eLka

dziwne, ja u nich mam konto 2,5 roku i jeszcze ani razu nie narzekałem
Ja zdążyłem już się przyzwyczaić do tego że broker chce na mnie zarobić. Dwa razy spotkałem się z "korektą" danych (jawne oszustwo ze strony broka). Poza tym rekwotowania (kiedyś częstsze). No i najpopularniejsze: zrywanie połączenia. Jednak. Jak to głosi przysłowie: "co ma pływać, nie utonie" (odniesienie do depozytu).nie tylko u AM bad ticki były
Oczywiście. Nie wszystkie szpile podyktowane są chęcią skoszenia leszczy przez broka. Sama giełda czasami generuje takie bad ticki.
Pozdrawiam.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
ZGADZAM SIĘ CZĘSTE ZRYWANIA POŁĄCZEŃ U AM 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Nowy123 L-ka na EUR/JPY teraz chyba w miarę dobra ?? Edek na wsparciu 3238 a dzisiaj te pary łeb w łeb wiec chyba można się pokusić ?
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
popieram, tylko tarot, analiza to ściemaColuche pisze:I słusznie...gtc pisze:po co analiza - strata czasu. gram co widze.

jak jest mniejsza płynność na rynku to czasem świeczka ma zwieche nawet do 300%, ale to sporadycznie i kurs w miejscu jest, czasem mnie to uratowało jak patrzyłem na indeksy