Praca dla młodego trejdera?

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Praca dla młodego trejdera?

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Witam,

Mam 18 lat, mieszkam w Warszawie (dokładniej bielany), chodzę do szkoły w weekendy (obecnie przerwa do następnego semestru czyli pewnie koniec stycznia/początek lutego) i szukam pracy, która dałaby mi jakiś stały dochód a przy okazji pozwoliła rozwijać się dalej w stronę trejdingu. (Najbardziej odpowiadałoby mi coś jak np. sklep z cygarami, gdzie mógłbym korzystać z laptopa gdy nie ma klientów).

Liczę na łut szczęścia, że może jakiś kolega po fachu kogoś szuka kogoś do pracy, bo sytuacja zmusza mnie do posiadania jakichkolwiek zarobków stałych, a w tych wszystkich serwisach z ofertami pracy to można co najwyżej załapać się do callcenter albo do wykładania towarów...

Pozdrawiam, Midas

/jeżeli temat jest nie zgodny z regulaminem to proszę o usunięcie i z góry przepraszam :P

Puszkin
Gaduła
Gaduła

Re: Praca dla młodego trejdera?

Nieprzeczytany post autor: Puszkin »

Jest Midas taka zajebista robota. Nawet nie musisz wychodzić z domu. Siedzisz przy kompie i tylko naciskasz palcem w myszkę. Musisz tylko gdzieś wykombinować ze 100 zet i wpłacić do pewnego brokera.
Potem tylko trochę popstrykasz i już masz kasę. Robota ogólnie prosta. Patrzysz na kreskę i jak jest u góry to robisz sell a jak u dołu to buy. Dość szybko staniesz się niezależny i wszystkie laski będą twoje.
Więcej info na priv.
Pzdr. P.

ku8ek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ku8ek »

Puszkin pisze:Jest Midas taka zajebista robota. Nawet nie musisz wychodzić z domu. Siedzisz przy kompie i tylko naciskasz palcem w myszkę. Musisz tylko gdzieś wykombinować ze 100 zet i wpłacić do pewnego brokera.
Potem tylko trochę popstrykasz i już masz kasę. Robota ogólnie prosta. Patrzysz na kreskę i jak jest u góry to robisz sell a jak u dołu to buy. Dość szybko staniesz się niezależny i wszystkie laski będą twoje.
Więcej info na priv.
Pzdr. P.
Podobno tam oszukują.... :(:

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

Puszkin pisze:tylko naciskasz palcem w myszkę.
O - naciskanie myszki jest najlepsze :mrgreen:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Midas pisze:Witam,

Mam 18 lat, mieszkam w Warszawie (dokładniej bielany), chodzę do szkoły w weekendy (obecnie przerwa do następnego semestru czyli pewnie koniec stycznia/początek lutego) i szukam pracy, która dałaby mi jakiś stały dochód a przy okazji pozwoliła rozwijać się dalej w stronę trejdingu. (Najbardziej odpowiadałoby mi coś jak np. sklep z cygarami, gdzie mógłbym korzystać z laptopa gdy nie ma klientów).

Liczę na łut szczęścia, że może jakiś kolega po fachu kogoś szuka kogoś do pracy, bo sytuacja zmusza mnie do posiadania jakichkolwiek zarobków stałych, a w tych wszystkich serwisach z ofertami pracy to można co najwyżej załapać się do callcenter albo do wykładania towarów...

Pozdrawiam, Midas

/jeżeli temat jest nie zgodny z regulaminem to proszę o usunięcie i z góry przepraszam :P
Na parkingu całodobowym też mógłbyś spróbować. Praca spokojna. W nocy to w zasadzie bezruch i można się na azjatyckiej sesji skupić. W jednym z konkursów XTB właśnie wygrał facet, który był pracownikiem parkingu samochodowego. :wink:

vetisel
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: vetisel »

ODPOWIEDZ