DayTrading: Poniedziałek 31.12.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 31.12.2012
kurde, w nocy oficjalne PMI w China, ale Fiscall to dama a PMI to jopek 

piszesz o edku ? jesli tak to nie wydaje mi się ze zjada do 1,3205po tej ladze od parunastu minut wstecz czekam z eSka na domknięcie luki do 1,3205
dziś już zyskałem tą całą falę spadkową od nocy tj 45 pipsów, i delikutaśny skalpik 10 pips =55 pipsów
Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
czemu, u mnie trend spadkowysnikers_m pisze:piszesz o edku ? jesli tak to nie wydaje mi się ze zjada do 1,3205po tej ladze od parunastu minut wstecz czekam z eSka na domknięcie luki do 1,3205
dziś już zyskałem tą całą falę spadkową od nocy tj 45 pipsów, i delikutaśny skalpik 10 pips =55 pipsów
dokladnie JAPONCE daja zarobic a nie to co na edku ostatnio kiszonapr7emo pisze:źyłka złotaNowy123 pisze:Nowy123 pisze:zaraz beda na oporku e/j 114 36/40
GPY JPY tez 100 pipsa a nawet wiecej walnal od NIedzieli 180 pipsa
po tej ladze od parunastu minut wstecz czekam z eSka na domknięcie luki do 1,3205

na JENIE same shorty sa

jestem tego samego zdania, w ogóle wykres intra edka z kilku dni do tyłu przypomina bardziej reversy na eurplnNowy123 pisze:dokladnie JAPONCE daja zarobic a nie to co na edku ostatnio kiszona
no cóż, na wszystkim trzeba potrafić grać jeśli chce się tym zajmować zawodowo

ja to myślę tak, jeżeli dobrze radze sobie z szeroką konsolą to na trendach powinno iść jeszcze łatwiej
dla mnie wiedza wyciągnięta z gry na reversach to skarb (treżer z ang.)

Wykres edka to ostatnio EKG od ploty do ploty dla tego przeskoczylem na pary JPY bo nawet tam na konsolach daja lepiej zarobic na skalp w pipsach co do ruchow nize na edku gdy meczarnia przychodzi na sesji USApr7emo pisze:jestem tego samego zdania, w ogóle wykres intra edka z kilku dni do tyłu przypomina bardziej reversy na eurplnNowy123 pisze:dokladnie JAPONCE daja zarobic a nie to co na edku ostatnio kiszona
no cóż, na wszystkim trzeba potrafić grać jeśli chce się tym zajmować zawodowo
ja to myślę tak, jeżeli dobrze radze sobie z szeroką konsolą to na trendach powinno iść jeszcze łatwiej
dla mnie wiedza wyciągnięta z gry na reversach to skarb (treżer z ang.)
dobra zamknąłem ;p
Powodzenia wam życzę w nadchodzącym roku, sukcesów a porażek jak najcenniejszych, byście mogli jeszcze lepiej zarządzać ryzykiem, udanych trendów
Powodzenia wam życzę w nadchodzącym roku, sukcesów a porażek jak najcenniejszych, byście mogli jeszcze lepiej zarządzać ryzykiem, udanych trendów
DO SIEGO ROKU zdrowka i by 2013 obfitowal w setakch lub tysiacach PIPSOW zerbanych
Ostatnio zmieniony 31 gru 2012, 16:25 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Udanego Sylwka dla Wszystkich i wszystkiego naj w Nowym Roku

Nikt nie jest nie omylny, jestem tylko człowiekiem... więc się mną nie sugeruj...
-
- Pasjonat
Wszystkiego Najlepszego w 2013. Samych udanych trejdów 

"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."