każda strata boli mnie jak by mi z portfela wypadało ehehe

zbliżyłem się w trzy dni do magicznej sumy ale pewność siebie kazała mi przyjąć karę, forex udzielił mi lekcję pokory i teraz ciułam od początku, ale cały czas w grze w każdym razie
dzięki
-- Dodano: 20 gru 2012, 13:01 --
Groszkin pisze:@Rootec, zgadzam się z Tobą, jest darmowa kasa, to trzeba ją brać. Ja z darmowych 50 dolarów z pokera zrobiłem 10k$ bez jakiegokolwiek wkładu finansowego ze swojej strony
Powiedz z jakiego brokera korzystasz? Jestem również zainteresowany takim bonusem na mikroloty. Czy ich oferta się zmienia często bo zacznę najprędzej za 2-3 miesiące? Dopiero pierwsza książka do mnie jedzie

Armada Markets
-- Dodano: 20 gru 2012, 13:06 --
teraz się zastanawiam czy nie wprowadziłem sam siebie i was w błąd:
"Konto powitalne jest kontem rzeczywistym typu Exchange. Minimalnie 5 PLN zysku i nie więcej niż 50 PLN zysku może zostać
przetransferowane na standardowe konto Classic lub Exchange. Na koncie standardowym wymagane jest zdeponowanie środków w wysokości minimum 300 PLN.
W przypadku gdy klient osiągnie 50 PLN zysku lub więcej, również depozyt powitalny zostanie przetransferowany na konto rzeczywiste.
Przetransferowane środki mogą zostać wypłacone, pod warunkiem wykonania obrotu w wysokości 4 lot.
Jedna osoba może posiadać jedynie jedno konto powitalne. Kampania kończy się z dniem 31 grudnia 2012 r.
Armada Markets zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie promocji oraz do zakończenia promocji w dowolnym czasie. "
aktywowali mi już konto standard bez żadnej wpłaty, teraz nie wiem czy jak przeleję tą stówę to będę nią dalej handlorzył na koncie real, a wpłata "300" to jest po prostu minimalna wpłata
-- Dodano: 20 gru 2012, 13:07 --
napiszę zaraz do nich i dam znać bo jest to dla mnie w tej chwili nie jedno znaczne
-- Dodano: 20 gru 2012, 13:23 --
"witam serdecznie raz jeszcze,
urodziło mi się kolejne pytanie do Państwa, a propo konta bonusowego;
czy jeżeli zupełnie przypadkiem uda mi się pomnożyć saldo załóżmy x2, czyli będzie wynosić 100pln,
mogę przetransferować je na konto Classic?
i czy jeśli tak, to mogę tą kwotą dalej operować czy będzie to możliwe dopiero po minimalnej wpłacie, tj w przypadku Classic 100pln?
Armada Markets Pomoc
13:18 (0 min temu)
do mnie
W dniu 2012-12-20 13:16
Witam,
Zgodnie z regulaminem :
Konto powitalne jest kontem rzeczywistym typu Exchange. Minimalnie 5 PLN zysku i nie więcej niż 50 PLN zysku może zostać
przetransferowane na standardowe konto Classic lub Exchange. Na koncie standardowym wymagane jest zdeponowanie środków w wysokości minimum 300 PLN.
Czyli aby przetransferować 100 PLN, należy wpłacić minimum 300 PLN."
wybaczcie wprowadzenie w błąd, odłożyłem sobie przeczytanie regulaminu na później i takie są tego efekty,
mimo wszystko jak dla mnie układ jest spoko, pierwszą wpłatę jeszcze w tym roku uzależniam od sukcesu z bonusem

a w przyszłym roku pewnie wkleję w każdym wypadku 300pln i będę się uczył dalej za własne środki
"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "