Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Groszkin
Uczestnik
Uczestnik

Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow

Nieprzeczytany post autor: Groszkin »

@Rootec, zgadzam się z Tobą, jest darmowa kasa, to trzeba ją brać. Ja z darmowych 50 dolarów z pokera zrobiłem 10k$ bez jakiegokolwiek wkładu finansowego ze swojej strony ;)

Powiedz z jakiego brokera korzystasz? Jestem również zainteresowany takim bonusem na mikroloty. Czy ich oferta się zmienia często bo zacznę najprędzej za 2-3 miesiące? Dopiero pierwsza książka do mnie jedzie ;)

Awatar użytkownika
rootec
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: rootec »

każda strata boli mnie jak by mi z portfela wypadało ehehe ;) zbliżyłem się w trzy dni do magicznej sumy ale pewność siebie kazała mi przyjąć karę, forex udzielił mi lekcję pokory i teraz ciułam od początku, ale cały czas w grze w każdym razie :d
dzięki

-- Dodano: 20 gru 2012, 13:01 --
Groszkin pisze:@Rootec, zgadzam się z Tobą, jest darmowa kasa, to trzeba ją brać. Ja z darmowych 50 dolarów z pokera zrobiłem 10k$ bez jakiegokolwiek wkładu finansowego ze swojej strony ;)

Powiedz z jakiego brokera korzystasz? Jestem również zainteresowany takim bonusem na mikroloty. Czy ich oferta się zmienia często bo zacznę najprędzej za 2-3 miesiące? Dopiero pierwsza książka do mnie jedzie ;)
Armada Markets

-- Dodano: 20 gru 2012, 13:06 --

teraz się zastanawiam czy nie wprowadziłem sam siebie i was w błąd:

"Konto powitalne jest kontem rzeczywistym typu Exchange. Minimalnie 5 PLN zysku i nie więcej niż 50 PLN zysku może zostać
przetransferowane na standardowe konto Classic lub Exchange. Na koncie standardowym wymagane jest zdeponowanie środków w wysokości minimum 300 PLN.
W przypadku gdy klient osiągnie 50 PLN zysku lub więcej, również depozyt powitalny zostanie przetransferowany na konto rzeczywiste.
Przetransferowane środki mogą zostać wypłacone, pod warunkiem wykonania obrotu w wysokości 4 lot.
Jedna osoba może posiadać jedynie jedno konto powitalne. Kampania kończy się z dniem 31 grudnia 2012 r.
Armada Markets zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie promocji oraz do zakończenia promocji w dowolnym czasie. "

aktywowali mi już konto standard bez żadnej wpłaty, teraz nie wiem czy jak przeleję tą stówę to będę nią dalej handlorzył na koncie real, a wpłata "300" to jest po prostu minimalna wpłata

-- Dodano: 20 gru 2012, 13:07 --

napiszę zaraz do nich i dam znać bo jest to dla mnie w tej chwili nie jedno znaczne

-- Dodano: 20 gru 2012, 13:23 --

"witam serdecznie raz jeszcze,

urodziło mi się kolejne pytanie do Państwa, a propo konta bonusowego;
czy jeżeli zupełnie przypadkiem uda mi się pomnożyć saldo załóżmy x2, czyli będzie wynosić 100pln,
mogę przetransferować je na konto Classic?
i czy jeśli tak, to mogę tą kwotą dalej operować czy będzie to możliwe dopiero po minimalnej wpłacie, tj w przypadku Classic 100pln?

Armada Markets Pomoc
13:18 (0 min temu)

do mnie
W dniu 2012-12-20 13:16
Witam,

Zgodnie z regulaminem :

Konto powitalne jest kontem rzeczywistym typu Exchange. Minimalnie 5 PLN zysku i nie więcej niż 50 PLN zysku może zostać
przetransferowane na standardowe konto Classic lub Exchange. Na koncie standardowym wymagane jest zdeponowanie środków w wysokości minimum 300 PLN.

Czyli aby przetransferować 100 PLN, należy wpłacić minimum 300 PLN."

wybaczcie wprowadzenie w błąd, odłożyłem sobie przeczytanie regulaminu na później i takie są tego efekty,
mimo wszystko jak dla mnie układ jest spoko, pierwszą wpłatę jeszcze w tym roku uzależniam od sukcesu z bonusem ;)
a w przyszłym roku pewnie wkleję w każdym wypadku 300pln i będę się uczył dalej za własne środki
"A co, jeżeli rzeczywistość tak naprawdę jest iluzją i nic nie istnieje? - Cóż, w takim razie zdecydowanie przepłaciłem mój nowy dywan. "

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Czyli jednak standardowo........... ;)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Czy jest na forum temat z "instrukcją" do myfxbook?, znalazłem jedynie pojedyncze odnośniki.
Dziękuję i pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

a jakiej instrukcji potrzebujesz? wszsytko na stronie jest wyjaśnione co krok po kroku zrobic zeby podpiąć konto

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Dawniej radziłem sobie zakładką "Help" :
http://www.myfxbook.com/pl/help
Solą życia jest kasa.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

kupidyn pisze:a jakiej instrukcji potrzebujesz? wszsytko na stronie jest wyjaśnione co krok po kroku zrobic zeby podpiąć konto
Jest wiem, ale mam problem z angielskim i trochę pobłądziłem :cry:
personov pisze:Dawniej radziłem sobie zakładką "Help" :
http://www.myfxbook.com/pl/help
Dzięki Personov, spróbuje jeszcze raz od początku.
Dziękuję i pozdrawiam.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

kupidyn pisze:tu jest ladnie wyjaśnione
http://www.myfxbook.com/help/connect-me ... r-publishe
W międzyczasie doszedłem do tej strony, dzięki fest :D, nie wiem dlaczego wczesniej to przeoczyłem :( .
Dziękuję i pozdrawiam.

alien1983
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: alien1983 »

Polecam grę bez wskaźników;)
>WWW< Serwis Internetowy Poświęcony FOREX, CFDs, EA, Programom Afiliacyjnym Forex, Brokerom Forex.

ODPOWIEDZ