Cena Ask na wykresie.
Cena Ask na wykresie.
Witam,
Uzywam MT4 domyslnie program ten przedstawia na wykresie cene Bid, czy ktos moze wie jak umiesci na wykresie cene Ask, najlepiej jakby istnial jakis szybki sposob przelaczania miedzy nimi.
Uzywam MT4 domyslnie program ten przedstawia na wykresie cene Bid, czy ktos moze wie jak umiesci na wykresie cene Ask, najlepiej jakby istnial jakis szybki sposob przelaczania miedzy nimi.
- klonmarcin
- Maniak
Re: Cena Ask na wykresie.
F8 na wykresie - ogólne - zaznacz pokaż linie ASK.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
To wiem, ale chodzi mi o to co napisalem, zeby caly wykres byl odwzorowaniem ceny ask.
Ale na bierzaco pobierane sa obie ceny i na ich podstawie moze rysowac wykres.
Na bieżąco tak - możesz zrobić sobie taki wskaźnik, masz taki w zakładce tick (ale tylko parę ostatnich ticków).szantilas pisze:Ale na bierzaco pobierane sa obie ceny i na ich podstawie moze rysowac wykres.
Lutkom oferuje też takowy wskaźnik, może to Ci zrobi. Poszukaj na forum albo go dopytaj.
A może to forexfactory.com/showthread.php?t=261310 ?
szantilas a moge zapytac poco cos takiego?
wyjasnienie tego wymagaloby ujawnienia zbyt wielu szczegolow mojej strategii
Jak tak to zmień platformę na taką która pokazuje ceny bid i ask.
Np. Dukascopy jeśli chodzi o fx. Również platforma Saxo pokazuje bid i ask (również historyczny) aczkolwiek nie dla wszystkich symboli. Protrader potrafi pokazywać do wyboru po Bid /Ask albo Mid - nie wiem czy na jednym wykresie pokazać Bid i Ask - trzeba by Marchew'a zapytać.
Np. Dukascopy jeśli chodzi o fx. Również platforma Saxo pokazuje bid i ask (również historyczny) aczkolwiek nie dla wszystkich symboli. Protrader potrafi pokazywać do wyboru po Bid /Ask albo Mid - nie wiem czy na jednym wykresie pokazać Bid i Ask - trzeba by Marchew'a zapytać.