Firmy zajmujące się tradningiem.
Firmy zajmujące się tradningiem.
Witam,
Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów zna firmy zajmujące się tradnigiem z Europy, szczególnie z UK ( wiem że duże banki to robią ). Jeśli posiadacie taką wiedzę to poproszę o nazwę, adres w szczególności www.
Z góry dziękuje za wszystkie merytoryczne odpowiedzi.
Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów zna firmy zajmujące się tradnigiem z Europy, szczególnie z UK ( wiem że duże banki to robią ). Jeśli posiadacie taką wiedzę to poproszę o nazwę, adres w szczególności www.
Z góry dziękuje za wszystkie merytoryczne odpowiedzi.
- ZielonaMgielka
- Maniak
- NicDoStracenia
- Gaduła
Re: Firmy zajmujące się tradningiem.
Duze banki maja na to wywalone, specjalizuja sie w sprzedazy produktow. Trejding jest domena ludzi, ktorzy wierza, w to ze sa w stanie pokac proces, ktory sie nazywa random walk.
"Frankly, in my experience, I`ve known few people who have gotten rich off technical analysis. " Jim Beeland Rogers
- ZielonaMgielka
- Maniak
Zanim zaczniesz pisac takie bzdury to zweryfikuj swoje informacje. Wiekszosc bankow ma dzialy odpowiedzialne za dealing z klientami i trading miedzybankowy.
http://www.investopedia.com/articles/fo ... z2FLeOnIFL
A ty greenhaze jeśli to nie jest tajemnica dla kogo pracujesz. Czy masz może tylko miejsce w trading roomie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
Deklaracja Niepodległości USA - 1337słów.
Dyrektywa UE o przewozie cukierków karmelkowych 25911 słów
- ZielonaMgielka
- Maniak
Nie mam posady w banku jesli o to Ci chodzi. Pare lat temu pracowalem rok czasu w firmie zajmujacej sie dostarczaniem plynnosci na rynkach Futures.
Pozdrawiam
Pozdrawiam

Czytam pewnie co drugi twój post i tak z kontekstu chyba wyrwałem że siedzisz z kimś w trading roomie, zastanawiałem się właśnie czy pracujesz dla propfirm czy może spekulujesz w wynajmowanym trading roomie
Pozdrawiam
p.s. Oczywiście to tylko życzliwa ciekawość
Pozdrawiam
p.s. Oczywiście to tylko życzliwa ciekawość

"Unia Europejska uznała apokalipsę 21.12.2012 za niezgodną z dyrektywą Parlamentu Europejskiego."
- NicDoStracenia
- Gaduła
ZielonaMgielka pisze:Zanim zaczniesz pisac takie bzdury to zweryfikuj swoje informacje. Wiekszosc bankow ma dzialy odpowiedzialne za dealing z klientami i trading miedzybankowy.

powiedz mi, ci wszyscy doktoranci od "rocket science" to debile musza byc, zamiast wziac sie za trejding i kosic miliony, badaja jakies dziwne zmienne latami i za niewolnikow robia w bankach, korporacjach, hedge fundach
"Frankly, in my experience, I`ve known few people who have gotten rich off technical analysis. " Jim Beeland Rogers
- ZielonaMgielka
- Maniak
Spytaj doktoranta od "dziwnych" zmiennych. 
To o czym piszesz nie ma związku z tematem.

To o czym piszesz nie ma związku z tematem.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
A co robą ci panowie z UBS, grają w Conter Srajka?NicDoStracenia pisze:Duze banki maja na to wywalone, specjalizuja sie w sprzedazy produktow. Trejding jest domena ludzi, ktorzy wierza, w to ze sa w stanie pokac proces, ktory sie nazywa random walk.
http://www.advancedtrading.com/photos/t ... floors/ubs