Ja chandluje wsumie 24h z nocy niedzieli do wieczora piatku (skalping) ale w nocy kiedy rynek nie jest zbyt ruchliwy to oczywiszcie spie bo sen muszi byc, ale leptop chodzi 24h na dobe jak cena dochodzi poziamu jaki mnie tszeba to poprostu program daje sygnal i ja obudzam sie i robie co tszeba potem znow w lozko!! Za dzien czaly czas praktycznie przy leptopie (oczywiszcie sa wyjatki ze wychodze)
P.S. Nie pracuje nigdzie, utszymuje sie wylocznie z forex-u!!
Sposób na całodobowe pilnowanie rynku ?
Re: Sposób na całodobowe pilnowanie rynku ?
Nie jestem polakiem, przepraszam za mój polski:)
- ZielonaMgielka
- Maniak
to fspaniale!Jaroslav pisze:Ja chandluje wsumie 24h z nocy niedzieli do wieczora piatku (skalping) ale w nocy kiedy rynek nie jest zbyt ruchliwy to oczywiszcie spie bo sen muszi byc, ale leptop chodzi 24h na dobe jak cena dochodzi poziamu jaki mnie tszeba to poprostu program daje sygnal i ja obudzam sie i robie co tszeba potem znow w lozko!! Za dzien czaly czas praktycznie przy leptopie (oczywiszcie sa wyjatki ze wychodze)
Jak ktos mowi ze zarabia na "F O R E X " to raczej rzadko jest to prawda

Moze sie czepiam ale gracze ktorzy maja kilka lat za pasem raczej rzadko uzywaja tego okreslenia.
A jakiego trzeba uzywac okreslenia? Gram? to dopiero jest porazka, ten kto GRA na forexsie ten nie zarobie nic w dlugim okreslenie tego slowa, a co do Ciebie to tez nie czepiam ale chyba jestes z tych kto od lat niby probuje cos z forexsa wyciagnac ale nic nie idzie z tego!! Ale moge i mylic sie!!!ZielonaMgielka pisze:to fspaniale!Jaroslav pisze:Ja chandluje wsumie 24h z nocy niedzieli do wieczora piatku (skalping) ale w nocy kiedy rynek nie jest zbyt ruchliwy to oczywiszcie spie bo sen muszi byc, ale leptop chodzi 24h na dobe jak cena dochodzi poziamu jaki mnie tszeba to poprostu program daje sygnal i ja obudzam sie i robie co tszeba potem znow w lozko!! Za dzien czaly czas praktycznie przy leptopie (oczywiszcie sa wyjatki ze wychodze)
Moze sie czepiam ale gracze ktorzy maja kilka lat za pasem raczej rzadko uzywaja tego okreslenia.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Przepraszam... Nie powinienem tak oceniac. Po prostu wszedzie widze ostatnio ekspertow ze zwrotami 100% tygodniowo i robie sie troche sceptyczny.Jaroslav pisze:A jakiego trzeba uzywac okreslenia? Gram? to dopiero jest porazka, ten kto GRA na forexsie ten nie zarobie nic w dlugim okreslenie tego slowa, a co do Ciebie to tez nie czepiam ale chyba jestes z tych kto od lat niby probuje cos z forexsa wyciagnac ale nic nie idzie z tego!! Ale moge i mylic sie!!!ZielonaMgielka pisze:to fspaniale!Jaroslav pisze:Ja chandluje wsumie 24h z nocy niedzieli do wieczora piatku (skalping) ale w nocy kiedy rynek nie jest zbyt ruchliwy to oczywiszcie spie bo sen muszi byc, ale leptop chodzi 24h na dobe jak cena dochodzi poziamu jaki mnie tszeba to poprostu program daje sygnal i ja obudzam sie i robie co tszeba potem znow w lozko!! Za dzien czaly czas praktycznie przy leptopie (oczywiszcie sa wyjatki ze wychodze)
Pozdrawiam
ZielonaMgielka, Bardzo dobze Ci rozumiem, sam taki jestem, bo wiem ze 90% kto mowi ze osiaga super zyski to racej nie jest dokonca prawdo, moze i mieli ale tak samo i traco i to wszystko, chandluje od 2007 roku (realne konto) oczywiszcie ze nie bylo wszystko cudownie i wspaniale i to pszez kilka lat, ala teraz moim zdaniem ze jezeli podejs do forexu i ugulnie do geldy z rozumiem to da sie zarobic.