Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
@Stforex pewnie dlatego, zapomniałem o tym.
Usunąłem z kodu co niepotrzebne i skrypty działają. Dzięki Cyb i Stforex
Usunąłem z kodu co niepotrzebne i skrypty działają. Dzięki Cyb i Stforex
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
To, że umyliśmy ręce to lekkie nadużycie
.
Przed udostępnieniem narzędzia OCT dogłębnie je przetestowaliśmy i działało dobrze, bezbłędnie. Jest to jednak narzędzie mocno rozbudowane, które trzeba poznać (najlepiej na rachunku demo). Wskazaliśmy, gdzie tkwił błąd. Nie można obarczyć Armada Markets pretensjami, za złe ustawienie EA, gdyż nie jest to błąd po naszej stronie.

Przed udostępnieniem narzędzia OCT dogłębnie je przetestowaliśmy i działało dobrze, bezbłędnie. Jest to jednak narzędzie mocno rozbudowane, które trzeba poznać (najlepiej na rachunku demo). Wskazaliśmy, gdzie tkwił błąd. Nie można obarczyć Armada Markets pretensjami, za złe ustawienie EA, gdyż nie jest to błąd po naszej stronie.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
WitamKlimek84 pisze:Nie wiem czemu ale ja od jakiegoś czasu mam problem z OCTSamoistnie zeruje mi SL lub w ogóle go nie ustawia. Problem zgłosiłem już do autora i czekam na odpowiedź. Jeśli ktoś też miał takie problemy i już je rozwiązał to również proszę o pomoc bo armada umyła ręce
gdzie jest zgłoszone ? na jaki adres email czy w jakim poście , bonie mogę znaleźć takiego zgłoszenia

Armada Markets tylko udostępnia moje narzędzie i nie ma dla niego wsparcia

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Pierz Andrzej pisze:WitamKlimek84 pisze:Nie wiem czemu ale ja od jakiegoś czasu mam problem z OCTSamoistnie zeruje mi SL lub w ogóle go nie ustawia. Problem zgłosiłem już do autora i czekam na odpowiedź. Jeśli ktoś też miał takie problemy i już je rozwiązał to również proszę o pomoc bo armada umyła ręce
gdzie jest zgłoszone ? na jaki adres email czy w jakim poście , bonie mogę znaleźć takiego zgłoszenia
Armada Markets tylko udostępnia moje narzędzie i nie ma dla niego wsparcia, jakiekolwiek problemy z OCT należy zgłaszać na adres oneclick@forex-service.pl lub tutaj na forum w wątku One Click Trader
Wysłałem prywatną wiadomość na forum

Co do konfiguracji... jedyne co zrobiłem to zainstalowałem i nie bawiłem się w konfigurację. W polu sl ustawiłem pewną wartość i gdy cena w nią uderzyła sl nie zadziałał

Droga Armado nie żywię urazy po prostu stwierdziłem fakt

Edit:
No przecież nie mówię że odpowiadają za moje czyny ale popatrz na to:Cyb pisze: Klimek - Przecież Armada nie odpowiada za to co robi klient. Nawet jak instalujesz OCT jest info że odpowiedzialność spoczywa na Tobie...
Oni nie pisali tego softu, a kupili bo tak chcieli ludzie.

I powiedz mi co źle zrobiłem?
Ale dlaczego mnie pytasz ? Ja używam OCT i nie mam problemów. Widocznie coś źle skonfigurowałeś. Pisałeś że broker wyjaśnił Ci gdzie jest błąd. To po prostu się zastosuj i tyle ?
Cyb pisze:Ale dlaczego mnie pytasz ? Ja używam OCT i nie mam problemów. Widocznie coś źle skonfigurowałeś. Pisałeś że broker wyjaśnił Ci gdzie jest błąd. To po prostu się zastosuj i tyle ?
Włączyłeś się w dyskusję to skierowałem pytanie do Ciebie. Proste?Klimek84 pisze:
Co do konfiguracji... jedyne co zrobiłem to zainstalowałem i nie bawiłem się w konfigurację.
Co do konfiguracji jak wyżej zacytowane... czytaj ze zrozumieniem.
Napisałem również że :
pozdroKlimek84 pisze:Problem zgłosiłem już do autora i czekam na odpowiedź. Jeśli ktoś też miał takie problemy i już je rozwiązał to również proszę o pomoc ............
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum
Kolego Klimek jedyną wiadomość na PW mam od Ciebie w związku z błędem 126 i żadnej innej 
Po rozmowie z obsługą klient Armada Markets dowiedziałem się że Twój SL przestawiał się raz na 0 raz na inną wartość .
zazwyczaj powód takiego zachowania jest taki taki że na dwóch wykresach USDJPY miałeś uruchomiony OCT z włączoną funkcją Visual .
żeby nie zaśmiecać wątku AM proponuje przejść na PW , do wątku OCT lub na email

Po rozmowie z obsługą klient Armada Markets dowiedziałem się że Twój SL przestawiał się raz na 0 raz na inną wartość .
zazwyczaj powód takiego zachowania jest taki taki że na dwóch wykresach USDJPY miałeś uruchomiony OCT z włączoną funkcją Visual .
żeby nie zaśmiecać wątku AM proponuje przejść na PW , do wątku OCT lub na email

z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Dzięki za odpowiedź kolego Andrzeju
w międzyczasie wysłałem wiadomość na maila którego podałeś kilka postów wcześniej. I owszem problemem był skaczący sl od zero do wartości pożądanej
Ale to już rozmowa nie na temat AM
-- Dodano: pt 14-12-2012, 17:36 --
Nie mogę edytować wiec pisze kolejny post.
Co to była za luka cenowa na UJ o 16:30? i przeskok o kilka pipsów

Ale to już rozmowa nie na temat AM

-- Dodano: pt 14-12-2012, 17:36 --
Nie mogę edytować wiec pisze kolejny post.
Co to była za luka cenowa na UJ o 16:30? i przeskok o kilka pipsów

Hej!
Jest bardzo mało historii pary Dolara Amerykańskiego z Forintem Węgierskim. Będzie jej więcej?
Jest bardzo mało historii pary Dolara Amerykańskiego z Forintem Węgierskim. Będzie jej więcej?
I saw you twice...
Try again.
Try again.
kiedy ropa i inne surowce wejda do oferty...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...