to są typowo życzeniowe trendy. Musicie nauczyć się czytać ze zrozumieniem i umieć pózniej zastosować to na wykresie. Dla D1 wzieliscie za duzy przedział czasowy, to już jest średni termin . Pogrubiłem specjalnie kolejne szczyty.atlanticos pisze:trend spadkowy jest od szczytu z maja 2011 roku...ja nie mam co do tego watpliwosci ale to subiektywna opinia... Masz prawo widziec tu trend wzrostowy
widze fajnynick21 ze rozumiemy sie bez slow
DayTrading: Piątek 14.12.2012
Re: DayTrading: Piątek 14.12.2012
- atlanticos
- Maniak
to Ty musisz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem... Napisalem wyraźnie w pierwszym poscie na temat trendu ze nie osiagnie 1.4 zbyt szybko bo mamy DŁUGOTERMINOWY TREND SPADKOWY...zeuss pisze:to są typowo życzeniowe trendy. Musicie nauczyć się czytać ze zrozumieniem i umieć pózniej zastosować to na wykresie. Dla D1 wzieliscie za duzy przedział czasowy, to już jest średni termin . Pogrubiłem specjalnie kolejne szczyty.atlanticos pisze:trend spadkowy jest od szczytu z maja 2011 roku...ja nie mam co do tego watpliwosci ale to subiektywna opinia... Masz prawo widziec tu trend wzrostowy
widze fajnynick21 ze rozumiemy sie bez slow
przeczytaj uważnie mój post z 9:51
poza tym na wykresie zielona linia masz zaznaczone 4 kolejne szczyty i strzalki na nich w krotszym przedziale... równiez spadkowo
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 11:06 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- ForexTig3r
- Maniak
EURJPYobjawiająca się prawidłowość: Azjaci w nocy ciągną do góry, do godz. ~8:00, potem jest realizacja zysków (dołek mniej więcej 10-11) i dalej do góry.
EURUSD możemy wybić jeszcze max. do 1.3126 następnie spadek min. do 3040.
EURUSD możemy wybić jeszcze max. do 1.3126 następnie spadek min. do 3040.
Ostatnio zmieniony 14 gru 2012, 11:18 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
niestety długoterminowy trend na eurusd jest wzrostowy niepotwierdzony.atlanticos pisze: DŁUGOTERMINOWY TREND SPADKOWY...
nie musisz krzyczec, bo jak krzyczysz to nie oznacza ze masz racje.
poprostu według twojej prywatnej analizy jest trend spadkowy

- atlanticos
- Maniak
zeuss pisze:niestety długoterminowy trend na eurusd jest wzrostowy niepotwierdzony.atlanticos pisze: DŁUGOTERMINOWY TREND SPADKOWY...
nie musisz krzyczec, bo jak krzyczysz to nie oznacza ze masz racje.
poprostu według twojej prywatnej analizy jest trend spadkowy
ale przeciez to dokladnie napisałem - że dla mnie mamy trend spadkowy a Ty masz prawo widziec tam wzrostowy

czy teraz rysuje się końcówka oRGR?
- atlanticos
- Maniak
na jakiej walucie, na jakim interwale?? moze jakies szczegóły?marathon pisze:czy teraz rysuje się końcówka oRGR?
na EUR/USD..H4
tak jak pisalem do poki 1 h nie zamkna pod MA50 L w grze caly czas jedna nadzieja dla misow M15 RGR moze wyrysuja