Pamiętnik ze szkolenia
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
- DonForex:-)
- Gaduła
-
- Stały bywalec
-
- Stały bywalec
Re: Pamiętnik ze szkolenia
Pogłoski o mojej śmierci były przedwczesne 
Mam sie dobrze - dziennik podupadł bo z godnie z założeniami zdobyta wiedza okazała sie dla mnie wiedzą, która pozwoliła zamienić ciąg wcześniejszych strat na ciąg zysków i strat - na szczęście z przewagą zysków. Gram głównie na rachunku real, chociaż gdy nie jestem w 100% pewien ruchu wrzucam zagranie na demo. Poniżej zamieszczam kilka ostatnich wejśc na rachunku demo. Pozdrawiam

Mam sie dobrze - dziennik podupadł bo z godnie z założeniami zdobyta wiedza okazała sie dla mnie wiedzą, która pozwoliła zamienić ciąg wcześniejszych strat na ciąg zysków i strat - na szczęście z przewagą zysków. Gram głównie na rachunku real, chociaż gdy nie jestem w 100% pewien ruchu wrzucam zagranie na demo. Poniżej zamieszczam kilka ostatnich wejśc na rachunku demo. Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
Kolejna część
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Stały bywalec
W związku z licznymi pytaniami - nadal gram tym sposobem z niezłym skutkiem - jedyna różnica polega na tym, że gram na rachunku real...
używasz sl? ;>newtrader88 pisze:W związku z licznymi pytaniami - nadal gram tym sposobem z niezłym skutkiem - jedyna różnica polega na tym, że gram na rachunku real...
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
-
- Stały bywalec
Przepraszam za milczenie - rzadko zaglądam na forum... Czy używam SL? Jak najbardziej
Z tym, że jest to na chwilę obecną SL ukryty tak aby broker nie mógł na niego zapolować