200 pip ? lolZielonaMgielka pisze:Spojrzcie na spread na Oandzie w momencie publikacji:
http://screencast.com/t/ShDRguLDJNI
To instrument dopiero wprowadzony wiec pewnie uwzglednia reklamacje ale prawdopodobnie wycielo 100% graczy...
10Y T-Note
DayTrading: Środa 12.12.2012
Re: DayTrading: Środa 12.12.2012
Scorpiman pisze:L-ki zmknięte
nie moge

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

tez tak mysle,bo wlasnie mi tez go wycielo przy danych,ale pojdzie ,tylko ze troche pozniej ,bo z AT ,tak wynikaZielonaMgielka pisze:Bo EU cisnie w gore.Nowy123 pisze:zastanawim sie czmu EUR/Jen jedzie a USD JEn nie robi nowych szczytow a Ejek juz 100 pipsa zorbil
Wydaje mi się, że zleci tak szybko jak szybko podskoczyło. Ciekawe czy Benek zrobi wszystkim kuku i powie, że nic nie kupują.
PS. Dobrze się gra faktycznie nie zaglądając na forum podczas otwartych pozycji.
Ooo choćby dlatego
Ooo choćby dlatego

szamantg pisze:Wydaje mi się, że zleci tak szybko jak szybko podskoczyło. Ciekawe czy Benek zrobi wszystkim kuku i powie, że nic nie kupują.
- ZielonaMgielka
- Maniak
Tak wyglada na D1:expedient warzywniaka pisze:200 pip ? lolZielonaMgielka pisze:Spojrzcie na spread na Oandzie w momencie publikacji:
http://screencast.com/t/ShDRguLDJNI
To instrument dopiero wprowadzony wiec pewnie uwzglednia reklamacje ale prawdopodobnie wycielo 100% graczy...
10Y T-Note
http://screencast.com/t/40wKaxUeeh
gorna linia BUY dolna SELL ... no comment
Kumplowi powiedzieli ze ma czekac na telefon (Stracil 6x Risk) od supervisora ale wydaje mi sie ze zrwoca bo to bardziej wyglada na problem techniczny.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2012, 19:14 przez ZielonaMgielka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gaduła
Zielony - daj analizę na edka
- ZielonaMgielka
- Maniak
Ja nie mam nic na edka oprocz tego prostego scenariuszakluczyk1234 pisze:Zielony - daj analizę na edka

http://screencast.com/t/dzSH7BLkwTR
przecierz byl komunikat i jest w nim to co oczekiwal rynek,zamiast twista maja dodatkowe 45 mld na skup aktywow,na konferencji bedzie to omawialszamantg pisze:Wydaje mi się, że zleci tak szybko jak szybko podskoczyło. Ciekawe czy Benek zrobi wszystkim kuku i powie, że nic nie kupują.
\8%fibo fali pierwszej) i oczekuję 3 fali impulsowej.Jeżeli analiza nie sprawdzi sie to SL w dniu dzisiejszym jest najmniejszy a jeżeli pójdzie w moja strone to powinienem złapać całą 3 falę[/quote]
czy stopke na s-ce juz wycieloo?[/quote]
no nic megano, tylko pogratulować trafności, sam siedze w "l" od 1,2900
[/quote]
no i o to chodzi,tez gratuluje,Benek zawsze bral pod uwage ,to co mysli rynek i nie chcial tym razem zawiesc
nowy@ i co z kiwi -korekta?[/quote]
slaba reakcja rynek dostal to co oczekiwal myslalem ze wywla wyzej na kiwi[/quote]
wszedzie tak bylo,teraz pomalu sie bedzie wspinal,bo jebnal ten opor z fibo 261,3 co pisalem,
poza tym od rana jak pisalem,a ty pisales o korekcie on zrobil 100pipsow,to malo?
przeczytaj dobrze co pisalem o HT pod FED na poziomie 847 tej swiecy a pozniem mi pisz o jakis SL
[/quote]
eski to kogos nie wiem czy to ty ,ktos napisal ze koniec fali b i tp ma na 1,273500 o te stopki mi chodzilo,a do Ciebie pisalem tylko o kiwi i popatrz co sie z nim dzieje,od rana juz jest 100 pipek ,a ty pisales ze korekta i trojkat z w1 cie nie interesuje[/quote]
to nie ja ja pisalem ze HT pod fed swieczka jest tam ladna do 870
nie ze nie intersuje tylko ze to żaden trojkat jak dla mnie i jesli FEd druknie tyle ile rynek chce to pisalem o swiecy na h 4 na 870 lecz walneli w opor 850
czy stopke na s-ce juz wycieloo?[/quote]
no nic megano, tylko pogratulować trafności, sam siedze w "l" od 1,2900

no i o to chodzi,tez gratuluje,Benek zawsze bral pod uwage ,to co mysli rynek i nie chcial tym razem zawiesc
nowy@ i co z kiwi -korekta?[/quote]
slaba reakcja rynek dostal to co oczekiwal myslalem ze wywla wyzej na kiwi[/quote]
wszedzie tak bylo,teraz pomalu sie bedzie wspinal,bo jebnal ten opor z fibo 261,3 co pisalem,
poza tym od rana jak pisalem,a ty pisales o korekcie on zrobil 100pipsow,to malo?
przeczytaj dobrze co pisalem o HT pod FED na poziomie 847 tej swiecy a pozniem mi pisz o jakis SL

eski to kogos nie wiem czy to ty ,ktos napisal ze koniec fali b i tp ma na 1,273500 o te stopki mi chodzilo,a do Ciebie pisalem tylko o kiwi i popatrz co sie z nim dzieje,od rana juz jest 100 pipek ,a ty pisales ze korekta i trojkat z w1 cie nie interesuje[/quote]
to nie ja ja pisalem ze HT pod fed swieczka jest tam ladna do 870