z prawym na 1,2960?molmomas pisze:a może uda się zrealizować to koślawe rgr jeszcze przed window dressing.
DayTrading: Wtorek 11.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 11.12.2012
tak, o
a może się jeszcze zejdzie zanim hambergiery docisną up
a może się jeszcze zejdzie zanim hambergiery docisną up
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
"]
...wydaje mi się że 1.3017 to max, może też tak myślisz?
Azjaci z reguły jadą bez ostrzeżeń...może spaść
[/quote]
jutro jesli fed rozczaruje to bedziesz mial ale mozliwosc zarobic ale na S
bo cos za duze oczkiwanie maja spekulanci a jesli poda tylko 45 mld skup chyba jedynie 5 mld wiecej to nie wiem czy to takie super bedzie lecz na HT starczy i realizacja zyskow...
skosne jak skosne dzis w nocy podbili edka i dzisiej pewnie tez cos zakreca lecz juz mysle nie na taka sakale jak w nocy dzis pod dane o produkcji stali raczej beda konsolidowac bo na H1 h4 edek do schlodzenia i cala zabawa sie rozegra na Fedzie
[/quote]
Zgadzam się, zresztą czytałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi i były pouczające (chodź bez wykresów), znałem jednego chińczyka i sam stwierdziłem że czasami sytuacja jest nieobliczalna, może nawrót nastąpić w każdej chwili, jak teraz...[/quote]
SP500 odbili od opora mieszali mieszali pod nim i nie przeszli wiec pasuje luke domknac dzisiejsza
i pod fed znowu przyatakowac
Fajny nik "nowy", chodź sporo postów, ja jestem naprawde nowy, nadal aktywnyNowy123 pisze:http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=399764 jedziemy pod spekulacje i nadzieje pod fed a jutro sprzedawanie faktow

Azjaci z reguły jadą bez ostrzeżeń...może spaść

jutro jesli fed rozczaruje to bedziesz mial ale mozliwosc zarobic ale na S

skosne jak skosne dzis w nocy podbili edka i dzisiej pewnie tez cos zakreca lecz juz mysle nie na taka sakale jak w nocy dzis pod dane o produkcji stali raczej beda konsolidowac bo na H1 h4 edek do schlodzenia i cala zabawa sie rozegra na Fedzie

Zgadzam się, zresztą czytałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi i były pouczające (chodź bez wykresów), znałem jednego chińczyka i sam stwierdziłem że czasami sytuacja jest nieobliczalna, może nawrót nastąpić w każdej chwili, jak teraz...[/quote]
SP500 odbili od opora mieszali mieszali pod nim i nie przeszli wiec pasuje luke domknac dzisiejsza

Edek wyglada zachecajaco na S .
Zloto w skali D1 zaczyna byc ciekawie , trojkat .
Zloto w skali D1 zaczyna byc ciekawie , trojkat .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

ja ide spac zapakowany grubo w l-ki na edku ejku i kiwi,apetyt na ryzyko rosnie.......
- ZielonaMgielka
- Maniak
Dziekujemy za ta informacje. Chlopaki z CITI juz zacieraja rece na Twoje Stopymenago pisze:ja ide spac zapakowany grubo w l-ki na edku ejku i kiwi,apetyt na ryzyko rosnie.......

nie ciesz się, ichi pokazuje "up" (D1)i to dosyć mocny patrząc na candle teżZielonaMgielka pisze:Dziekujemy za ta informacje. Chlopaki z CITI juz zacieraja rece na Twoje Stopymenago pisze:ja ide spac zapakowany grubo w l-ki na edku ejku i kiwi,apetyt na ryzyko rosnie.......
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
- ZielonaMgielka
- Maniak
Jakbys nie patrzyl caly dzien na chmurki na wykresie to tez mialbys lepszy humorxantiros pisze:nie ciesz się, ichi pokazuje "up" (D1)i to dosyć mocny patrząc na candle teżZielonaMgielka pisze:Dziekujemy za ta informacje. Chlopaki z CITI juz zacieraja rece na Twoje Stopymenago pisze:ja ide spac zapakowany grubo w l-ki na edku ejku i kiwi,apetyt na ryzyko rosnie.......