DayTrading: Wtorek 11.12.2012
Re: DayTrading: Wtorek 11.12.2012
wygląda na to że na edku zaliczyliśmy 61.8% i teraz w dół
z_licencją_na... pisze:Fajny nik "nowy", chodź sporo postów, ja jestem naprawde nowy, nadal aktywnyNowy123 pisze:http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=399764 jedziemy pod spekulacje i nadzieje pod fed a jutro sprzedawanie faktow...wydaje mi się że 1.3017 to max, może też tak myślisz?
Azjaci z reguły jadą bez ostrzeżeń...może spaść
jutro jesli fed rozczaruje to bedziesz mial ale mozliwosc zarobic ale na S

skosne jak skosne dzis w nocy podbili edka i dzisiej pewnie tez cos zakreca lecz juz mysle nie na taka sakale jak w nocy dzis pod dane o produkcji stali raczej beda konsolidowac bo na H1 h4 edek do schlodzenia i cala zabawa sie rozegra na Fedzie

-
- Uczestnik
Zgadzam się, zresztą czytałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi i były pouczające (chodź bez wykresów), znałem jednego chińczyka i sam stwierdziłem że czasami sytuacja jest nieobliczalna, może nawrót nastąpić w każdej chwili, jak teraz...Nowy123 pisze:z_licencją_na... pisze:Fajny nik "nowy", chodź sporo postów, ja jestem naprawde nowy, nadal aktywnyNowy123 pisze:http://www.forexfactory.com/news.php?do=news&id=399764 jedziemy pod spekulacje i nadzieje pod fed a jutro sprzedawanie faktow...wydaje mi się że 1.3017 to max, może też tak myślisz?
Azjaci z reguły jadą bez ostrzeżeń...może spaść
jutro jesli fed rozczaruje to bedziesz mial ale mozliwosc zarobic ale na Sbo cos za duze oczkiwanie maja spekulanci a jesli poda tylko 45 mld skup chyba jedynie 5 mld wiecej to nie wiem czy to takie super bedzie lecz na HT starczy i realizacja zyskow...
skosne jak skosne dzis w nocy podbili edka i dzisiej pewnie tez cos zakreca lecz juz mysle nie na taka sakale jak w nocy dzis pod dane o produkcji stali raczej beda konsolidowac bo na H1 h4 edek do schlodzenia i cala zabawa sie rozegra na Fedzie
funt słabnie może pociągnie edka
-
- Uczestnik
Pytanie kto tak naprawdę wycofa się w momencie zagrożenia?
a może uda się zrealizować to koślawe rgr jeszcze przed window dressing.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- ForexTig3r
- Maniak
Muszę się tego nauczyć.MERLIN pisze:prognoza wstępna,czy słuszna to się okaże ,coś takiegoBOCZEK pisze:MERLIN, ale co dalej?
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线