Jak wpłacałem to musiałem puścić 2 przelewy po 750 USD. Bo na raz czyli 1500 coś nie szło (może jakiś limit). Wpłacałem z konta MBanku.
I jak zostało mi 962 USD to udało mi się wypłacić tylko 750 USD. I teraz za każdym razem gdy chce wypłacić piszą mi że te 212 USD muszę wypłącić do innego portfela (takiego z którego wpłacałem). A przecież wpłacałem tylko z jednego konta mbanku. Warto zaznaczyć ze gdy wypłacałem te 750 USD to kasa nie trafiła na moje konto w mbanku tylko do moneybookers. Dobrze że tam miałem konto stworzone dawno temu. a więc wypłaciłem kase 750 USD na konto (tu przykład) nowakjan1@gmail.com. Bo takiego maila akurat mam (nazwisko oczywiście podane tutaj to przykład). A te 212 USD karzą mi wypłacić na konto które różni się tylko brakiem "1" a więc nowakjan@gmail.com. Gdyby takiego maila ktoś nie miał to akurat bym sobie w googlu założył i dodał jako kolejny w moneybookers i byłoby po problemie. Ale traf taki że ktoś już ma takiego maila (akurat z moim nazwiskiem które nie jest aż tak spotykane jak nowak). Więc piszę cały czas do supportu że nie mogę wypłacić bo takiego maila nie mam. a Oni cały czas odpowiadają że nie wypłacą bo to zapobiega praniu brunych pieniędzy. I każą mi wypłacić na maila który nie jest mój. I tak w koło.
Ma ktoś jakąś rade dla mnie ? Miał ktoś podobne problemy ? Proszę o pomoc!
Nie mogę wypłacić pieniedzy z liteforex - proszę o pomoc
wiredtransferem to przelew na konto normalnie..bo na MBrok maja limity.. nie dziwie ci sie ze masz problem bo ich suport i panel stoi do gory nogami.
Wiec zrob na inne dolarowe,jak innego nie masz to masz problem.
Nie wiem skad te problemy na MBrok..
Wiec zrob na inne dolarowe,jak innego nie masz to masz problem.
Nie wiem skad te problemy na MBrok..
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)
spróbowałem. zobaczymy w czwartek czy zatwierdzili. Jakby co to dam znać, żeby inni wiedzieli jak rozwiązać ten problem.
Dodano po 22 godzinach 19 minutach:
no i niestety - nie przepuścili. A podałem tam normalnie swój nr konta w mbanku z którego wpłacałem na początku. I kur.... wraz uparcie twierdzą że to nie to konto ! co za debile tam siedzą. Albo system mają zwalony ! nie mam już pomysłów i rozkładam ręce...
Dodano po 22 godzinach 19 minutach:
no i niestety - nie przepuścili. A podałem tam normalnie swój nr konta w mbanku z którego wpłacałem na początku. I kur.... wraz uparcie twierdzą że to nie to konto ! co za debile tam siedzą. Albo system mają zwalony ! nie mam już pomysłów i rozkładam ręce...
zgłosiłem. Rozmawiałem przez tel. z jakimś polakiem z obsługi i obiecał że mi pomoże. Zaznaczył że idzie na urlop. Ale jak mu wyślę na maila wszystkie moje dane (nr konta itp) i dokładnie napiszę co i jak to on to z telefonu prześle komuś dalej. No i trzeba cierpliwie czekać. Jakby co dam znać co dalej wniknęło.
Bo Ci co przepuszczają przelewy (jakaś rosjanka) to oni piszą Ciągle to samo.
Oto typowy mail:
Hello!
Your funds were returned to your trading account 123456. We have strict rules, regarding deposit/withdrawal of funds. For deposit/withdrawal you should use the same payment method: payment system, currency and purse. You should withdraw to your purse imienazwisko@gmail.com in MoneyBookers payment system
Best regards,
Ksenia Titovtseva
Client's Department
Oczywiście maila z imieniem nazwiskiem mam ale tuż po nazwisko mam cyfrę "1" tak jak pisałem wcześniej. A oni mi karzą wysłać na maila co nie mam jedynki na końcu. Bałagan totalny mają w tym ich systemie. Więc tej kseni piszę po angielsku (ale korzystałem z translatora google), że nie mam takiego maila. A ona znowu swoje - że przepisy takie mają bo to przeciw praniu brudnych pieniędzy. Ale mi pranie - 212 USD chciałem wyprać. Pewnie jestem bosem narkotykowym i piorę w liteforax kasę. Koń by się uśmiał.
Bo Ci co przepuszczają przelewy (jakaś rosjanka) to oni piszą Ciągle to samo.
Oto typowy mail:
Hello!
Your funds were returned to your trading account 123456. We have strict rules, regarding deposit/withdrawal of funds. For deposit/withdrawal you should use the same payment method: payment system, currency and purse. You should withdraw to your purse imienazwisko@gmail.com in MoneyBookers payment system
Best regards,
Ksenia Titovtseva
Client's Department
Oczywiście maila z imieniem nazwiskiem mam ale tuż po nazwisko mam cyfrę "1" tak jak pisałem wcześniej. A oni mi karzą wysłać na maila co nie mam jedynki na końcu. Bałagan totalny mają w tym ich systemie. Więc tej kseni piszę po angielsku (ale korzystałem z translatora google), że nie mam takiego maila. A ona znowu swoje - że przepisy takie mają bo to przeciw praniu brudnych pieniędzy. Ale mi pranie - 212 USD chciałem wyprać. Pewnie jestem bosem narkotykowym i piorę w liteforax kasę. Koń by się uśmiał.
Re: Nie mogę wypłacić pieniedzy z liteforex - proszę o pomoc
Jak sie nie umie czytać to sie potem ma problemy. Ja z tym brokiem mam najlepsze doświadczenia. Wszystko załatwiane i tłumaczone od ręki. Nie możesz wpłacić jedną metodą a wypłacić inna. I tak było jest i będzie wszedzie. Czy to u broków, czy w netowych kasynach.