DM BZWBK - model ECN
Re: DM BZWBK - model ECN
dzięki wielkie - działają
Pierw był pomysł "gwarantowanych SL" na forum, teraz pomysł "gwarantowanych hipotetycznych SL"??? Proszę Cię... Jak padnie Ci internet z winy dostawcy, to też będziesz reklamował swój nieustawiony SL? Stawiaj pierw oczekujące zabezpieczenie, a potem wchodź w zlecenie właściwe. Albo użyj LVOE.
Niestety, poziom absurdu sięga już zenitu. Niedługo będzie się wymagało od brokera, aby odpowiadał również za sprawność OS na komputerze klienta...
Cyb,Stforex
stawiaj pierw oczekujące zabezpieczenie, a potem wchodź w zlecenie właściweB,Stforex,To jest genialne co napisaliście...
Jeżeli kiedyś będzie możliwość umieszczenia tego Waszego pisania w księdze guinessa, to to zrobię...
Po kolei....
Z Waszego rozumowania to wynika tak..?
Klient przechodzi szkolenie np. parę godzin lub parę dni
następnie zakłada rachunek realny...
Pierwsze składa zlecenia ...
w życiu
czyli stawia pierw oczekujące zabezpieczenie, a potem wchodź w zlecenie właściwe
oczywiście czasami ma na to ułamki sekund... // ale to taki nie istony szczegół...
,jeżeli jest rynek szybki....
Tak jak napisałem wyżej,ta Wasza pisanina nadaje się do księgi guinessa....
Pozdrawiam.
PS , ale i tak klient nie ma pewności że jak pierwsze złoży zlecenie zabezpieczające to potem nie zamrożą jemu złożenia zlecenia głównego...
Jakoś my forumowicze musimy wytrzymać do 2013 roku jak USA poprzez UK wprowadzi CME w Europie ponieważ nie wytrzymam nerwowo z naszym głównym Moderatorem....

stawiaj pierw oczekujące zabezpieczenie, a potem wchodź w zlecenie właściweB,Stforex,To jest genialne co napisaliście...

Jeżeli kiedyś będzie możliwość umieszczenia tego Waszego pisania w księdze guinessa, to to zrobię...
Po kolei....

Z Waszego rozumowania to wynika tak..?

Klient przechodzi szkolenie np. parę godzin lub parę dni
następnie zakłada rachunek realny...

Pierwsze składa zlecenia ...

czyli stawia pierw oczekujące zabezpieczenie, a potem wchodź w zlecenie właściwe
oczywiście czasami ma na to ułamki sekund... // ale to taki nie istony szczegół...

Tak jak napisałem wyżej,ta Wasza pisanina nadaje się do księgi guinessa....

Pozdrawiam.
PS , ale i tak klient nie ma pewności że jak pierwsze złoży zlecenie zabezpieczające to potem nie zamrożą jemu złożenia zlecenia głównego...

Jakoś my forumowicze musimy wytrzymać do 2013 roku jak USA poprzez UK wprowadzi CME w Europie ponieważ nie wytrzymam nerwowo z naszym głównym Moderatorem....

Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
Jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już trudno. Stforex poruszył jedynie kwestie związaną z netem. A za to żaden brok na świecie nie odpowiada. A ty pleciesz swoje brednie...
No....Cyb pisze:Jeżeli nie umiesz czytać ze zrozumieniem to już trudno. Stforex poruszył jedynie kwestie związaną z netem. A za to żaden brok na świecie nie odpowiada. A ty pleciesz swoje brednie...

Przecież napisałem że piszę brednie...

Oczywiście są to brednie do momentu ,jak raz,drugi czy trzeci nie wyzerują totalnie Tobie przez takie działania rachunku inwestycyjnego...

Pozdrawiam.
Mój Drogi, ale kto wyzeruje? Broker? Problemy techniczne brokera? Problemy techniczne dostawcy internetu? Oni...?do momentu ,jak raz,drugi czy trzeci nie wyzerują totalnie Tobie przez takie działania rachunku inwestycyjnego...
Uściślij proszę o co chodzi. Bo na razie to Twoje żądanie jest nieco nierealne. Klient składa zlecenie "będąc zaznajomionym z funkcjonalnością platformy i brokera". Podałem Ci techniczną możliwość zmniejszenia ryzyka, że zamrożona platforma wyzeruje konto. Jeśli brokerzy zamrażają Ci platformę zanim uda Ci się ustawić zlecenie SL, to może powinieneś zmienić dostawcę internetu?
zz pisze: Przecież napisałem że piszę brednie...![]()
Oczywiście są to brednie do momentu ,jak raz,drugi czy trzeci nie wyzerują totalnie Tobie przez takie działania rachunku inwestycyjnego...
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
Nie ma takiej opcji. Po to ma się dwa łącza w domu.
Dwa łącza nie mają tu nic do rzeczy,WBK sam się przyznał że było coś po drugiej stronie ,czyli niezależna sytuacja od łączy..Cyb pisze:zz pisze: Przecież napisałem że piszę brednie...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam.
Nie ma takiej opcji. Po to ma się dwa łącza w domu.
Zresztą Cyb,nie chodzi nasze wzajemnne złośliwości...
Chodzi o systemowe rozwiązania tego problemu inwestorów.
Pozdrawiam.
zz przestań grać w taki sposób ze ułamek sekundy braku dostępu do platformy jest w stanie cię wyzerowac, mnie nie wyzeruje nawet tygodniowa awaria, gdyby nie TF M1 to podejrzewam ze wątki brokerow były by dużo mniejsze i mniej marudne