DayTrading: Poniedziałek 10.12.2012
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 10.12.2012
Ja Cię pierdzielę, że też rynek jest tak głupi, aby takie ploty durne łapać!
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
low z piatku nie przebili i tak sie zastanawiam, czy nie dac tam stopa i isc spac, ale dawno na luki nie gralem, a ostatnio mam taka passe, ze nie chce jej zepsucZielonaMgielka pisze:Calkiem spora luka. Czekam na fakeout piatkowych dolkow przed wejsciem w dluga na ewentualne domkniecie.sureshot pisze:luka na ok 30p, jest o co grac, moze popatrze sobie jeszcze z godzinke przed snem i cos skubne
- ZielonaMgielka
- Maniak
sureshot pisze:low z piatku nie przebili i tak sie zastanawiam, czy nie dac tam stopa i isc spac
Wlasnie dlatego czekam na penetracje dolkow przed zalozeniem dlugich

To juz chyba jutro jesli bedzie okazja.
Pozdrawiam
ahah kazda plot jest dobraForexTig3r pisze:Ja Cię pierdzielę, że też rynek jest tak głupi, aby takie ploty durne łapać!
w zaleznosci na jakiej pozycji jestes

-- Dodano: pn 10-12-2012, 0:29 --
http://www.macronext.pl/pl/aktualnosci
-- Dodano: pn 10-12-2012, 0:31 --
Monti poda się do dymisji po uchwaleniu budżetu na 2013
09.12.12 15:04
Premier Włoch Mario Monti poda się do dymisji po uchwaleniu ustawy budżetowej na 2013 rok, poinformował w sobotę późnym wieczorem Pałac Prezydencki po spotkaniu Montiego z Prezydentem Włoch Giorgio Napolitano. Budżet ma być uchwalony w najbliższych tygodniach.
Włoskie media spekulują, że do dymisji i rozwiązania parlamentu dojdzie w styczniu. Prezydent Napolitano musi ogłosić wybory parlamentarne od 45 do 75 dni po rozwiązaniu parlamentu. Według medialnych spekulacji i wypowiedzi włoskich polityków wybory zostaną przeprowadzone 10 marca 2013 roku.
Sytuacja polityczna we Włoszech zaostrzyła się po tym, jak Silvio Berlusconi ogłosił powrót do dużej polityki, a jego centroprawicowy Lud Wolności nie zagłosowała za wnioskiem o wotum zaufania dla rządu Mario Montiego.
Czytaj także:
Berlusconi wraca do dużej polityki, co na to rynki?
S&P oczekuje spadku włoskiego PKB, ostrzega przed cięciem ratingu
Powrót do strony głównej/ Przejdź do: Aktualności
- ForexTig3r
- Maniak
W Niesamowitym momencie to się odbywa.
Jak pokryje lukę to będzie podwójny dołek i trend UP będzie jeszcze większy ( i już całkowicie pewny kierunek, nowy tydzień i nowa druga szansa na zajmowanie pozycji.
Azjaci ostatnio byli aktywni, jednak poniedziałek to ten dzień gdzie nic się nie dzieje.
Jak dla mnie dobre miejsce do zajęcia L-ki, mały S.L Azjaci mogą to pociągnąć do góry i zamknąć lukę do rana.
Idiotyzm z tym Berlusconim.
Monti to nie był polityk tylko naprawdę ktoś kto powinien rządzić w każdym Państwie, czyli mądry człowiek - technokrata.
Ale media nie miały by co robić. Widział ktoś Montiego w MEdiach??
Jak pokryje lukę to będzie podwójny dołek i trend UP będzie jeszcze większy ( i już całkowicie pewny kierunek, nowy tydzień i nowa druga szansa na zajmowanie pozycji.
Azjaci ostatnio byli aktywni, jednak poniedziałek to ten dzień gdzie nic się nie dzieje.
Jak dla mnie dobre miejsce do zajęcia L-ki, mały S.L Azjaci mogą to pociągnąć do góry i zamknąć lukę do rana.
Idiotyzm z tym Berlusconim.
Monti to nie był polityk tylko naprawdę ktoś kto powinien rządzić w każdym Państwie, czyli mądry człowiek - technokrata.
Ale media nie miały by co robić. Widział ktoś Montiego w MEdiach??
Ostatnio zmieniony 09 gru 2012, 23:38 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ForexTig3r
- Maniak
Mam nadzieję, iż "rynek centralnie sterowany" wygra z tą durną plotą, choć niby to wielkie ryby (banki) już chyba weszły w zmienioną koncepcję.
O holly sh!t na W1 !!!
Jak teraz zaczniemy spadać to chyba będzie 1.000 na W1 w następnym roku.
O holly sh!t na W1 !!!
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ale czy to plota to sie okaze poza tym ostatnio plot bylo sporo pod L bo bankstera zapakowan w L bylaForexTig3r pisze:Mam nadzieję, iż "rynek centralnie sterowany" wygra z tą durną plotą, choć niby to wielkie ryby (banki) już chyba weszły w zmienioną koncepcję.
O holly sh!t na W1 !!!

Witam
Wg mnie mamy zmianę trendu na spadkowy.
Teraz bedzie korekta piątkowego spadku. Być może dopiero podfala 4 fali 1, albo już f.2. Może być również nieregularna i zejść poniżej piątkowego dołka. Ale gram L na zamknięcie luki i potem S. Choć bywa, że pierwsze luki w trendzie się nie zamykają.
Powodzonka
Na H4 mamy objęcie hossy, na D1 prawie młotek, a na W1 potrójny szczyt.
Teraz bedzie korekta piątkowego spadku. Być może dopiero podfala 4 fali 1, albo już f.2. Może być również nieregularna i zejść poniżej piątkowego dołka. Ale gram L na zamknięcie luki i potem S. Choć bywa, że pierwsze luki w trendzie się nie zamykają.
Powodzonka
Na H4 mamy objęcie hossy, na D1 prawie młotek, a na W1 potrójny szczyt.
Ostatnio zmieniony 09 gru 2012, 23:51 przez lomok, łącznie zmieniany 1 raz.
nic teraz udzo ludzi liczy na domkniecie luki mysle ze jeszcze dolek przetestuja i zejda nizej i dopierolomok pisze:Witam
Powodzonka
linia trednu nastepna banda dolna 12825-30 tam tez MA100 d1