DayTrading: Piątek 7.12.2012
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 7.12.2012
To gdzie będzie zawrotka na połódnie ?? 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
- ForexTig3r
- Maniak
Po prostu zauważam, iż ostatnio świeczki za wiele nie mówią i raczej nie wolno się nimi kierować.Peter_FX pisze:jak coś Ci się nie zgadza to zaraz teorie spiskowe ?ForexTig3r pisze:Spójrzcie na te świeczki (tj. na spadkach zupełnie się nie zgadzają)- mówią same za siebie jaki jest kierunek.
Rynek centralnie sterowany normalnie...![]()
jakby się zawsze zgadzało to dopiero byłby rynek centralnie sterowany![]()
dzisiejszy dzień to po prostu raj skalpera
Przy wzrostach dużo więcej prawdy mówią jak przy spadkach, ale są takie wystrzały jakie można było już zaobserwować na pierwszej fali W1/D1.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Na jakim interwale czasowym w jakim zakresie ruchu oraz przedziale czasowym ?Tommy_Boss pisze:To gdzie będzie zawrotka na połódnie ??

oj tam, oj tamForexTig3r pisze: Po prostu zauważam, iż ostatnio świeczki za wiele nie mówią i raczej nie wolno się nimi kierować.
Przy wzrostach dużo więcej prawdy mówią jak przy spadkach, ale są takie wystrzały jakie można było już zaobserwować na pierwszej fali W1/D1.

Nie no poważnie, już od dawna na świeczki nie patrzę i żyję

Ostatnio zmieniony 07 gru 2012, 17:35 przez Peter_FX, łącznie zmieniany 1 raz.
Planuj Trejd, Trejduj Plan
- Tommy_Boss
- Pasjonat
HE HE dobre !!!! H4
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
- fajnynick21
- Gaduła
Dobra przyznawać się.
Kogo wyleszczyłem dzisiaj z depo
Odpale na piwko 

Nie grasz, nie wygrasz
na koniec tygonia shosrt sqqqza zrobili
- Tommy_Boss
- Pasjonat
ILE PIPSÓW , TYLE LESZCZY !!!
950 trzyma to cofka teraz
- fajnynick21
- Gaduła
Hehehe kazdy chce pipsy zgarniać ale takie życie ktoś musi dostarczyć miedzi zeby ktoś przejał takie zycie:D Dzisiaj ja Ciebie skorje jutro Ty mnie czytelniku tego posta:D Takie życie forexowe. Z tym ze ja sie nei dam skroic z całego depo bo sie zabezpieczam a Ty jedziesz na maxa. One way ticket albo zarobisz albo oddasz leszczu całe depo hahahahah:D
-- Dodano: pt 07-12-2012, 17:44 --
Dobieram
noo i ładnie:D
-- Dodano: pt 07-12-2012, 17:44 --
Dobieram

Nie grasz, nie wygrasz