Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- zaburzenia.snu
- Stały bywalec
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Witam
A ja mam pytanie kiedy naprawicie swieczke na MN USDJPY konto real ponizej screen
podobna sytuacja miala miejsce ze swieczka na MN EURUSD od poniedzialku lecz tam we wtorek naprawiono blad
Pozdrawiam
A ja mam pytanie kiedy naprawicie swieczke na MN USDJPY konto real ponizej screen
podobna sytuacja miala miejsce ze swieczka na MN EURUSD od poniedzialku lecz tam we wtorek naprawiono blad
Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Forex is simple,not easy"
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Zgłoszone, mamy nadzieję, że jeszcze dziś błąd zostanie usunięty
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Dlaczego w zaznaczonym przeze mnie okresie czasu spread jest podwyższony w stosunku do czystego LMAXa?
Pytanie nr 2 to "poślizgi na korzyść klienta". Jak często obserwujecie je u siebie? U mnie zdarzył się taki poślizg jeden raz na TP o 0.1 pipsa. Z kolei na SL jakoś częściej zamyka po gorszej (nie mówię tu o danych!). Oczekiwałem, że proporcje będą 50 na 50.
Pytanie nr 2 to "poślizgi na korzyść klienta". Jak często obserwujecie je u siebie? U mnie zdarzył się taki poślizg jeden raz na TP o 0.1 pipsa. Z kolei na SL jakoś częściej zamyka po gorszej (nie mówię tu o danych!). Oczekiwałem, że proporcje będą 50 na 50.
Poślizgi na plus zdarzą się przy zleceniach limit i TP, na minus będą przy buy/sell stopach i SL. Bardzo rzadko inaczej.psV pisze:Dlaczego w zaznaczonym przeze mnie okresie czasu spread jest podwyższony w stosunku do czystego LMAXa?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Myfxbook nie jest zbyt wiarygodny jeżeli chodzi o spread z danej sekundy. Bardziej nadaje się do sprawdzania średniego spreadu...
Akhh - To wiem, chodzi mi równowagę pomiędzy poślizgami na + i -. Wiadomo, są brokerzy u których jedyny możliwy poślizg jest ten na minus. Wydawać by się mogło, że u brokera w pełni transparentnego powinno być mniej więcej po równo na + i na -. Pokusa do nadużyć w takich wypadkach jest ogromna, i tyczy się to wszystkich brokerów bez wyjątku, w końcu to kasa bez ryzyka.
Cyb - ale ja mówię o średnim spreadzie z rana.
Cyb - ale ja mówię o średnim spreadzie z rana.
Kurde akurat dziś nie miałem czasu patrzeć na platformę więc nie wiem czy akurat tak myfx pokazuje, czy taki był normalnie.
psV przy jakim locie zdarzyl ci sie ten poslizg? jestem ciekaw od jakiego lota te poslizgi sie zaczynaja, pytalem na poczatku, przedstawiciel mowil o 5 lotach, mi nic nie odejmuja na minus, ale i nic nie dodaja na plus, ale ja gram w tej chwili skromniutko, ale jak sie lapie po 8 pipsow to poslizgi sa, sprawa zycia i smierci 

Witam,
Bazując na moich trejdach mogę powiedzieć, że z poślizgami w sumie wychodzi prawie na 0, poślizgi na korzyść zdarzają się niemal z taką samą częstotliwością jak poślizgi na niekorzyść, niezależnie od wielkości pozycji, więc w dłuższym okresie - przynajmniej u mnie - się to bilansuje.
W załączeniu mała próba moich trejdów - na 15 poślizgów 8 na niekorzyść (łącznie 1.3 pips) i 7 na korzyść (łącznie 1.1 pips).
Pozdrawiam
Bazując na moich trejdach mogę powiedzieć, że z poślizgami w sumie wychodzi prawie na 0, poślizgi na korzyść zdarzają się niemal z taką samą częstotliwością jak poślizgi na niekorzyść, niezależnie od wielkości pozycji, więc w dłuższym okresie - przynajmniej u mnie - się to bilansuje.
W załączeniu mała próba moich trejdów - na 15 poślizgów 8 na niekorzyść (łącznie 1.3 pips) i 7 na korzyść (łącznie 1.1 pips).
Pozdrawiam
witam, zainstalowałem platformę demo i spread 19 pipsów??? na euro/usd.
Czy to normalne.
Czy to normalne.