DayTrading: Środa 5.12.2012
- fajnynick21
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 5.12.2012
Stary, naprawdę nic ci nie ujmując, ale weź lepiej poczytaj o poziomach S/R.
Cena się ledwo obsunęła o 10 pipsów, a ty już wnioski wyciągasz. Dalej twierdze że za przeproszeniem z powietrza sobie ten kanał wziałeś bo niby o co go zaczepiałeś ?
A jak już bardzo chcesz wiedzieć, to też uważam ze sie zaczyna średnioterminowo korekta, ale raczej nie dziś.
Ps. Spójrz na załącznik, tak wygląda przebity poziom S/R. Specjalnie podkreślone czerwonym kolorem. A bardzo rzadko się zdarza, żeby S/R był sobie tak po prostu przebijany w te i wewte.[/quote]
Ja mam taka technike i mi sie sprawdza.Wyrysowuje sobie kanal na wzrost i na spadek i potem patrze.Zeby wyrysowac kanal wystarczą po 2 szczyty i dołki jednak ja juz staram sie znalezć go po jednym szczycie i dołku, niech kazdy trejduje jak umie. Sukcesów zycze.Ja na dzisiaj koncze
Cena się ledwo obsunęła o 10 pipsów, a ty już wnioski wyciągasz. Dalej twierdze że za przeproszeniem z powietrza sobie ten kanał wziałeś bo niby o co go zaczepiałeś ?
A jak już bardzo chcesz wiedzieć, to też uważam ze sie zaczyna średnioterminowo korekta, ale raczej nie dziś.
Ps. Spójrz na załącznik, tak wygląda przebity poziom S/R. Specjalnie podkreślone czerwonym kolorem. A bardzo rzadko się zdarza, żeby S/R był sobie tak po prostu przebijany w te i wewte.[/quote]
Ja mam taka technike i mi sie sprawdza.Wyrysowuje sobie kanal na wzrost i na spadek i potem patrze.Zeby wyrysowac kanal wystarczą po 2 szczyty i dołki jednak ja juz staram sie znalezć go po jednym szczycie i dołku, niech kazdy trejduje jak umie. Sukcesów zycze.Ja na dzisiaj koncze
Nie grasz, nie wygrasz
No i sie przeliczylismy ale nawet lepiej bo juz w l siedze i swap dodatni .atlanticos pisze:mnie też spadki bardziej przychodzą na myśl,

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- atlanticos
- Maniak
a ja wciaz czekam bo doszlo do LT i stanelo
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
przewidywania sa chyba tylko po to zeby mialo co zdziwic
- atlanticos
- Maniak
kiwi D1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Akurat z tym kiwi to rownie dobrze mogli wyjsc dolem poprostu mialem przeslanki za S bardziej niz L . Teraz pytanie , gdzie postawic TP ? Pierwszy target to mysle ze 0.832 .witek1286 pisze:przewidywania sa chyba tylko po to zeby mialo co zdziwic

- atlanticos
- Maniak
rabit pisze:Akurat z tym kiwi to rownie dobrze mogli wyjsc dolem poprostu mialem przeslanki za S bardziej niz L . Teraz pytanie , gdzie postawic TP ? Pierwszy target to mysle ze 0.832 .witek1286 pisze:przewidywania sa chyba tylko po to zeby mialo co zdziwic
odbilo od kanalu m30
S&P idzie w dól w slad za nim EUR/DOL, czy to wystarczy zeby przebic sie przez wsparcie ??
- atlanticos
- Maniak
kabel tez znowu testuje dolne ograniczenie trojkata wiec ruch jeszcze w dol moze bycjonas1 pisze:S&P idzie w dól w slad za nim EUR/DOL, czy to wystarczy zeby przebic sie przez wsparcie ??
Fakt , swoja droga tam na szczycie byl teoretyczny zasiag trujkata rozszezajacego na M5 z ktorego wyszli gora . Na razie na BE i obserwoje .atlanticos pisze:odbilo od kanalu m30