ale najpierw podejdą pod 1,31kluczyk1234 pisze:Kanał dopiero powstaje, teraz cena dotyka oporu lokalnego, który wcześniej był wsparciem, jeżeli zacznie spadać to zasięg powinien być podobny jak od szczytu do dzisiejszego minimum.
DayTrading: Środa 5.12.2012
Re: DayTrading: Środa 5.12.2012
-
- Gaduła
No tak, to też mam tę linię trendu - długoterminowo powinny być spadki. Tak ścisnąłeś wykres, że nie mogłem znaleźć 
Też grasz na dłuższych TF ?
-- Dodano: śr 05-12-2012, 19:30 --
Być może pod 1,31 podjadą, ale być może to podjechanie już było jakby liczyć 1,30894 ???
-- Dodano: śr 05-12-2012, 19:32 --
A może być też tak, że spadek do 1,3077 potem atak pod 1,31 a potem większy spadek - SKĄD WY TO WSZYSTKO WIECIE ??

Też grasz na dłuższych TF ?
-- Dodano: śr 05-12-2012, 19:30 --
Być może pod 1,31 podjadą, ale być może to podjechanie już było jakby liczyć 1,30894 ???
-- Dodano: śr 05-12-2012, 19:32 --
A może być też tak, że spadek do 1,3077 potem atak pod 1,31 a potem większy spadek - SKĄD WY TO WSZYSTKO WIECIE ??

- atlanticos
- Maniak
kabel dzis to wybije? m15
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- fajnynick21
- Gaduła
Mpapiez pisze:Ty chyba żartujeszfajnynick21 pisze:prosze dla niedowiarków kanal spadkowy. Tak "malując" w powietrzu, to na tym twoim wykresie to można i wzrostowy namalować idąc od dołu %-).
Jak widać nie żartowałem, na drugi raz jak kogos wysmiejesz to sie zastanowisz dwa razy
Nie grasz, nie wygrasz
fajnynick21 pisze:Mpapiez pisze:Ty chyba żartujeszfajnynick21 pisze:prosze dla niedowiarków kanal spadkowy. Tak "malując" w powietrzu, to na tym twoim wykresie to można i wzrostowy namalować idąc od dołu %-).
Jak widać nie żartowałem, na drugi raz jak kogos wysmiejesz to sie zastanowisz dwa razy
Stary, naprawdę nic ci nie ujmując, ale weź lepiej poczytaj o poziomach S/R.
Cena się ledwo obsunęła o 10 pipsów, a ty już wnioski wyciągasz. Dalej twierdze że za przeproszeniem z powietrza sobie ten kanał wziałeś bo niby o co go zaczepiałeś ?
A jak już bardzo chcesz wiedzieć, to też uważam ze sie zaczyna średnioterminowo korekta, ale raczej nie dziś.
Ps. Spójrz na załącznik, tak wygląda przebity poziom S/R. Specjalnie podkreślone czerwonym kolorem. A bardzo rzadko się zdarza, żeby S/R był sobie tak po prostu przebijany w te i wewte.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam, ktos sie czai na kiwi ? Caly dzien sie konsolidowali a za dziesiec minut wazne dane wiec moga ostro poleciec w ktoras strone , obstawiam spadki ale zobaczymy .
Ze mnie dupa nie trejder!!! 

- atlanticos
- Maniak
rabit pisze:Witam, ktos sie czai na kiwi ? Caly dzien sie konsolidowali a za dziesiec minut wazne dane wiec moga ostro poleciec w ktoras strone , obstawiam spadki ale zobaczymy .
mnie też spadki bardziej przychodzą na myśl, ale ten rynek ostatnio jest tak nieprzewidywalny że zobaczymy. Widziałeś jak po obniżce stóp zareagował australijczyk...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz