Rychu siedzi obok i kiwa głową, trzeba być elastycznym, niusa nie bedzie, sam "Papież" jedzie z 30 pips na L 1.3060-1.3095BOCZEK pisze:Mpapiez, SL nie widze na twoim skrinie
formacja nurek na DAX i SP NSDQ tyż nurek
pora na niusa?
DayTrading: Środa 5.12.2012
Re: DayTrading: Środa 5.12.2012
Trzeba dużo trenować, tylko co...?
widzę ze za joge się wziołeś.Rychu pisze:Trzeba dużo trenować, tylko co...?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- atlanticos
- Maniak
na h4 przeciely sie dzis linie na MACD wiec sygnal jest - teraz jeszcze potwierdzenie i moze polecimy drugie tyle
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
tylko 1.3062, Boczek trenuje różne odmiany elastycznych sportów, w tym miesiącu zastępuje Ryśka, który udał się na zasłużony odpoczynek, spróbuje dostosować się do lokalnych zwyczajów
wybacz jeśli spadnie edek nagle 

Trzeba dużo trenować, tylko co...?
właśnie widzę ze formacja nurek zmienia się w formację nurek łapie oddech następne ewolucje formacji to nurek złapał oddech i wychodzi na plaże a z plaży całkiem nie daleko do pierwszego pagórka....
Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 17:22 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Fiscal cliff could be solved in a week - Obama
pierwszy dzień od m-c na stracie ,ale co tam nie każdy dzień jest udany obecnie nie warto wchodzć na siłę czekam na poziomie 1,3020-1,3030 tu sadząc po wolumenie czai się strona popytowa ,a miałem takie fajne S na poz 1,31 to pozamykałem po 1,3115 a tu taki profit byłby za szybko uwieżyłem w 1,13170
Z cyklu "oczami para-tradera" :
Co się miało klinować na M5, to się już poklinowało. Co prawda jest mała przeszkoda (resist i MA 100 na m5) jeszcze, ale myślę że ją cena już wybije do góry.
Jasno i czytelnie. Jak by tak spojrzeć na H1, to się nawet udeptuje coś.
Co się miało klinować na M5, to się już poklinowało. Co prawda jest mała przeszkoda (resist i MA 100 na m5) jeszcze, ale myślę że ją cena już wybije do góry.
Jasno i czytelnie. Jak by tak spojrzeć na H1, to się nawet udeptuje coś.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mpapiez, czyli nurek na plaży, ale jeszcze nie na skałkach.
H2 dwie identiko
H2 dwie identiko
Tak myślę!
Tak myślę!