Witam
Oanda ci powie ile wtopiłeś . Ja zbyt wiele . Pisałem kiedyś wskaźniki jak MS był na trzech dyskietkach i kosztował tyle co maluch ale teraz nie mam nawet średnich. I dorabiam do em. Ile , a tyle ile ugryzę. Moja strategia to wyskok z budy , ogryzienie kawałek i do budy. Proste ? Skuteczne.Granie rano , małe ruchy, u mnie stop to hd .
Gram od 94r. i żyję.Wiedzcie młodzi że stop to wymysł waszych bogatych i starszych p...
Stop to czysta strata. Wszelkie wskaźniki podglądam tylko wtedy kiedy chce widzieć kiedy tłum wali w majtki lub się podnieca chytrością.
Strategia psa
Re: Strategia psa
Mnie zaintrygowałeś jak najbardziej.
Ciężko polemizować z doświadczeniem, ale dla szybkich transakcji brak SL to zabójstwo.
Natomiast Tobie chodzi zapewne o średni/długi termin (co dla wychowanych na FX znaczy tyle co dzień/tydzień) lub wręcz o inwestowanie długoterminowe (ponad tydzień).
Ciężko polemizować z doświadczeniem, ale dla szybkich transakcji brak SL to zabójstwo.
Natomiast Tobie chodzi zapewne o średni/długi termin (co dla wychowanych na FX znaczy tyle co dzień/tydzień) lub wręcz o inwestowanie długoterminowe (ponad tydzień).
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Jako ze to dzial o strategiach, moglbys cos wiecej napisac na temat Twojej metody?
Ludzi na forum poszukujacych systemu z doskoku napewno nie brakuje i moze to co praktykujesz akurat komus pomoze.
Pozdrawiam
Ludzi na forum poszukujacych systemu z doskoku napewno nie brakuje i moze to co praktykujesz akurat komus pomoze.
Pozdrawiam
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway
- Janek Trader
- Pasjonat
Po jednym poście ciężko zweryfikować, czy to co pisze jest zbieżne z tym co rzeczywiście robi, na razie równie dobrze można założyć że to jakiś gimbus 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Forex - wielka zmanipulowana szulernia
Jakby co, to jestem po spożyciu legalnych napojów........
http://www.youtube.com/watch?v=mOB-LTL4jjg
Mamy środę panie Psie! Pokaż chociaż co chapnąłeś bez SL-a... Może MC?
Też obstawiam gimbusa
Też obstawiam gimbusa
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję
Witam
Napisałem że bez stopu ale nie bez zabezpieczenia.
Gram na nerwowych czyli dax sp500.
Np: dax 1lot S.Czekam, gdy idzie w moim kierunku nie ustawiam zlecenia przeciwstawnego kasuje mały zysk.
Jeśli rośnie strata do określonej wartości 1lot dax lub 3lot sp500.
Jestem na stracie.Zależy w którą stronę idzie 1raz piramiduję.
Jeśli znów zawróci zabezpieczam znowu.No ale kiedy sprzedać żeby wyjść z zyskiem ?
Od 92r nos mi się wydłużył.
Np: dax 1lot S.Czekam, gdy idzie w moim kierunku nie ustawiam zlecenia przeciwstawnego kasuje mały zysk.
Jeśli znów zawróci zabezpieczam znowu.No ale kiedy sprzedać żeby wyjść z zyskiem ?
- Janek Trader
- Pasjonat
Teraz już troszkę można zmienić opinię którą napisałem w poście wyżej, jeszcze tylko chochlikowa pomyłka roku w 1poście jest 94ra pisze:Witam
-------------------------------------------------------------------------------------------------------