bartek1916 pisze:Andy, pytanie z innej beczki. Analizujesz sporo instrumentów. Jak wyglada Twoj "trading desk"? Korzystasz z kilku monitorow?
patrze gdzie grosik wyrwa...

tak mam troszke ..
na jednym kompie nie da rady tego obrobic wszystkiego..
bartek1916 pisze:Andy, pytanie z innej beczki. Analizujesz sporo instrumentów. Jak wyglada Twoj "trading desk"? Korzystasz z kilku monitorow?
ja mam 22 i 24bartek1916 pisze:no wlasnie dlatego pytam. dopracowuje druga strategie, ktora zaklada z 8 par dodatkowo do analiz/podgladu i 2 x 19' juz mi troche malo. ok, niby analizy robie na pelnym ekranie, ale potem do podgladu ustawiam 4 mniejsze wykresy i czesto jest tak, ze cos ucieka. podepne jeszcze laptop ale docelowo szykuje sie na zakup czegos konkretnego.
mysle nad 2 x 22' plus laptop. mozesz napisac z jakich cali korzystasz? i czy podpiete do jednego pc czy lepiej 2 x pc? jesli wolisz nie pisac publicznie to prosze o pw.
hehhe ja juz oczka od monitorkow zepsulem wiec muusze w okularkach ...bartek1916 pisze:a z tych 22 i 24 na ktorym Ci sie lepiej pracuje? na 24' juz pracowalem, ale jako glownym monitorze i troche oczy bolaly. ale moze jako do podgladu obok bym powrocil.
andy11 pisze:eur/usd
H1 cena przekroczyla S/R 1,31049 oraz 1,30950 wiec pokazal sie sygnal na SS ,cena powinna wroci na te poziomy i odbic sie a wtedy bylby setup ale czy tak sie stanie...?
H4 HH na poziomie 1,30744 nastepne HH 1.30269, kluczowy S/R 1,30191
aud/usd
H1 cena poruszala sie w kanale 1.0479 - ten poziom byl wielokrotnie odrzucany i cena szla na poziom 1,0463 (dol kanalu), cena przekroczyla S/R aby byl setup powinna cena wrocic poziomu i ponownie isc w dol ale czy siie tak stanie...? kluczowy poziom S/R 1,0442
ciekaw jestem waszych opinii...