BOCZEK pisze:właśnie rzuciłem okiem (na oko bo nie liczyłem, i pewnie pominąłem parę dni) na większość m30 i ich zachowanie od 9,oo na jakieś 6 tygodni wstecz, jakieś wnioski ,
otóż;
większość pierwszych m30 nadawała kierunek świeczkom do 14,00, choć czasami druga była przeciwna, to trzecia już szła tam gdzie pierwsza, nadając też kierunek kolejnym, kierunek zgodny z pierwszą m30, ale czasami wychodziła z tego konsola, kiedy wychodziłą konsola? kiedy 4 świeczka była przeciwna do 1 i 3 ... zdażył się też przypadek gdzie pierwsza była czerwona, za to trzecia czwarta zielona, piąta czerwona i kolejne czerwone ...
jak to się ma do obecnej stuacji?
piersza zielona druga i trzecia czerwona, tylko z dużymi knotami od dołu, czwarta zielona ale słaba, więc, albo konsola albo dół do 14, tak wychodzi ze statystyk
proponuje sobie sprawdzić co się działo od 9do10 i jak dalej szedł kurs do 14,oo
myślisz ze pobiją to tego 3175? może spadnie bez wędrówki w tamte okolice?niemiaszek pisze:... place between $1.3150/75
Jak juz ma sie mocny BIAS to informacje go potwierdzajace zawsze sa bardziej przyswajalne