DayTrading: Środa 5.12.2012
Re: DayTrading: Środa 5.12.2012
jak z tego wyjdą bokiem, bez większego zdecydowanego ruchu, to technika mnie zawiodła ... patrzymy na m1, m5 i heya, a na m1 od 9.oo spadkowo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!

opcja II

jak nie pojada tam gdzie wskazane
13135 lub 13145 to korekcina czas wczeniej zaczac 
cos na cci rsi dstoch na h1 h4 negatywne dywerygnecje sie tworza wiec mysle ze korekt bliska

cos na cci rsi dstoch na h1 h4 negatywne dywerygnecje sie tworza wiec mysle ze korekt bliska

Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 10:31 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
wskazniki sie chłodza
zeby przyatakowac z duza moca
-------------------
tak jak mowilem wczesniej. Moja analiza opiera sie na dwoch wskaznikach rsi i bollinger. Nie wiem co wskazuja inne, ale mam nadzieje, ze sie myslisz

-------------------
tak jak mowilem wczesniej. Moja analiza opiera sie na dwoch wskaznikach rsi i bollinger. Nie wiem co wskazuja inne, ale mam nadzieje, ze sie myslisz

Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 10:34 przez Ronny, łącznie zmieniany 1 raz.
cos na cci rsi dstoch na h1 h4 negatywne dywerygnecje sie tworza wiec mysle ze korekt bliskaRonny pisze:wskazniki sie chłodzazeby przyatakowac z duza moca

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
EURO-DOLLAR: Dip back to $1.3107 met willing buyers, the demand interest
seen attracted by a short term uptrend line drawn off Monday's Asia lows
and comes in around $1.3105. While this holds seen keeping the current
buoyant tone alive. Rate currently trades around $1.3114. Offers remain
in place from around $1.3125 (semi official a noted seller here earlier
as rate eased off posted highs at $1.3127), with further interest noted
into $1.3140 (Oct17 high). Talk that a $1.2650-1.3150 DNT structure
rolls off today may attract rate higher but heavier sell interest is
seen in place between $1.3150/75.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
właśnie rzuciłem okiem (na oko bo nie liczyłem, i pewnie pominąłem parę dni) na większość m30 i ich zachowanie od 9,oo na jakieś 6 tygodni wstecz, jakieś wnioski ,
otóż;
większość pierwszych m30 nadawała kierunek świeczkom do 14,00, choć czasami druga była przeciwna, to trzecia już szła tam gdzie pierwsza, nadając też kierunek kolejnym, kierunek zgodny z pierwszą m30, ale czasami wychodziła z tego konsola, kiedy wychodziłą konsola? kiedy 4 świeczka była przeciwna do 1 i 3 ... zdażył się też przypadek gdzie pierwsza była czerwona, za to trzecia czwarta zielona, piąta czerwona i kolejne czerwone ...
jak to się ma do obecnej stuacji?
piersza zielona druga i trzecia czerwona, tylko z dużymi knotami od dołu, czwarta zielona ale słaba, więc, albo konsola albo dół do 14, tak wychodzi ze statystyk
proponuje sobie sprawdzić co się działo od 9do10 i jak dalej szedł kurs do 14,oo
otóż;
większość pierwszych m30 nadawała kierunek świeczkom do 14,00, choć czasami druga była przeciwna, to trzecia już szła tam gdzie pierwsza, nadając też kierunek kolejnym, kierunek zgodny z pierwszą m30, ale czasami wychodziła z tego konsola, kiedy wychodziłą konsola? kiedy 4 świeczka była przeciwna do 1 i 3 ... zdażył się też przypadek gdzie pierwsza była czerwona, za to trzecia czwarta zielona, piąta czerwona i kolejne czerwone ...
jak to się ma do obecnej stuacji?
piersza zielona druga i trzecia czerwona, tylko z dużymi knotami od dołu, czwarta zielona ale słaba, więc, albo konsola albo dół do 14, tak wychodzi ze statystyk
proponuje sobie sprawdzić co się działo od 9do10 i jak dalej szedł kurs do 14,oo
myślisz ze pobiją to tego 3175? może spadnie bez wędrówki w tamte okolice?niemiaszek pisze:... place between $1.3150/75
Ostatnio zmieniony 05 gru 2012, 10:42 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 4 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Właśnie grałem pod to, short na edku z sl 1,31290niemiaszek pisze:EURO-DOLLAR: Dip back to $1.3107 met willing buyers, the demand interest
Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon!
Widze, ze same S. Ja obserwuje wykres, mam zalozone SL na dwie pozycje. Jak będzie tak jak mówicie trzeba będzie wyskoczyć z rynku.
wyznaje zasade : Trend is your friend
wyznaje zasade : Trend is your friend