Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
EUR/USD real, jakieś przestoje, zawieszenia.
tak samo jak wyzej - i tak jest od jakiegos czasu godzina 9 z minutami zastoje i dziury
nie mam przestoi ale na m5 o 8:05 jest rzeczywiscie dziwna niewielka luka,
Potwierdzam tam przestuj na koncie real na EURUSD z godziny 8:05.
Co do demo, posługuję sie h1, lecz po przejściu na m5 luki dokładnie są od 3:50 do 6:40 czasu platformy na wszystkich walutach które mam otwarte, czyli: GBPJPY, EURGBP, EURJPY, USDJPY, AUDJPY, GBPUSD, EURUSD, ESDCHF, EURCAD, GBPCHF, AUDUSD, AUDNZD, AUDCAD, CADCHF, USDCAD, NZDUSD.
Co do demo, posługuję sie h1, lecz po przejściu na m5 luki dokładnie są od 3:50 do 6:40 czasu platformy na wszystkich walutach które mam otwarte, czyli: GBPJPY, EURGBP, EURJPY, USDJPY, AUDJPY, GBPUSD, EURUSD, ESDCHF, EURCAD, GBPCHF, AUDUSD, AUDNZD, AUDCAD, CADCHF, USDCAD, NZDUSD.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Odnośnie kont demo.
W związku z awarią mającą miejsce w listopadzie, podjęte zostały kroki mające na celu wyeliminowanie tego typu sytuacji. Całe data center zostanie przeniesione do Equinix LD4. W chwili obecnej serwery demo już się tam znajdują, jednak w godzinach nocnych przeprowadzane są wszelkie testy. Nie da się tego wykonać na zamkniętym środowisku, gdyż nie oddaje ono rzeczywistych warunków. Dlatego też dziś w nocy powstała luka, która zostanie przez PrimeXM uzupełniona.
W związku z awarią mającą miejsce w listopadzie, podjęte zostały kroki mające na celu wyeliminowanie tego typu sytuacji. Całe data center zostanie przeniesione do Equinix LD4. W chwili obecnej serwery demo już się tam znajdują, jednak w godzinach nocnych przeprowadzane są wszelkie testy. Nie da się tego wykonać na zamkniętym środowisku, gdyż nie oddaje ono rzeczywistych warunków. Dlatego też dziś w nocy powstała luka, która zostanie przez PrimeXM uzupełniona.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Witam forumowiczów. Od kliku tygodni "testuję" konto realne (Exchange). Oto moje spostrzeżenia:
1. Piątka z plusem za założenie konta oraz komunikację zwrotną
2. Na początku (1-2 tygodnie) wszystko hulało świetnie i sprawnie. Sama przyjemność.
3. Obecnie niestety zaczyna robić się kiszka. Szkoda byłoby popsuć tak dobre pierwsze wrażenie.
Dodatkowo mam pytanie:
Czy otwarcie zlecenia przeciwstawnego do poprzedniego zamyka to poprzednie zlecenie?
Pozdrawiam
1. Piątka z plusem za założenie konta oraz komunikację zwrotną
2. Na początku (1-2 tygodnie) wszystko hulało świetnie i sprawnie. Sama przyjemność.
3. Obecnie niestety zaczyna robić się kiszka. Szkoda byłoby popsuć tak dobre pierwsze wrażenie.
Dodatkowo mam pytanie:
Czy otwarcie zlecenia przeciwstawnego do poprzedniego zamyka to poprzednie zlecenie?
Pozdrawiam
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witam
Ostatnie kłopoty są niezależne od nas. Robimy co możemy, aby już się skończyły, bo sami dobrze wiemy, że nie wpływa to dobrze na wizerunek firmy.
Co do pytania - nie, obydwa zlecenia pozostają aktywne.
Ostatnie kłopoty są niezależne od nas. Robimy co możemy, aby już się skończyły, bo sami dobrze wiemy, że nie wpływa to dobrze na wizerunek firmy.
Co do pytania - nie, obydwa zlecenia pozostają aktywne.
Czy zamierzacie wprowadzić WebTradera - handel poprzez www?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Obecnie żadne nowe lub też dodatkowe platformy nie są planowane.
ArmadaMarkets pisales ze planujecie wprowadzenie indeksow , czy indeksy dolara i euro tez beda ? Czy planujecie wprowadzic rope ?
Czy jest mozliwosc udostepnienia kwotowan dla tych instrumentow by mozna bylo sledzic i analizowac bez mozliwosci handlu ?
Pozdrawiam .
Czy jest mozliwosc udostepnienia kwotowan dla tych instrumentow by mozna bylo sledzic i analizowac bez mozliwosci handlu ?
Pozdrawiam .
Ze mnie dupa nie trejder!!!